Γράφει η Μαρία Αγγέλου

ΗΜουσική Σκηνή «Σφίγγα» δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει ήδη αφήσει το στίγμα της στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης, φιλοξενώντας πληθώρα μουσικών και άλλων καλλιτεχνικών παραστάσεων.

Τον όμορφο αυτόν χώρο και την φιλόξενη σκηνή του επέλεξε ο χαρισματικός και πολλά υποσχόμενος νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης για να μας παρουσιάσει το μουσικό του πρόγραμμα με τίτλο «Κάθε που γεμίζει το φεγγάρι». Ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε τραγούδια δικά του, που έχουν ξεχωρίσει και αγαπηθεί από τον κόσμο, καθώς και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που κατέχουν ιδιαίτερη θέση στο ρεπερτόριό του και λατρεύει να ερμηνεύει.

Πιστός στην έντεχνη ταυτότητά του, ενθουσίασε το κοινό του με το κέφι και την ζωντάνια του, καταθέτοντας με τον δικό του, εκφραστικό, μοναδικό τρόπο κομμάτια από την προσωπική του μουσική διαδρομή, όπως το «Με μια προσευχή», «Ένας κόκκινος μήνας», «Σιωπή» κ.α. σε στίχους του ταλαντούχου Στράτου Αλημπατέ και μουσική του αξιόλογου συνθέτη Φώτη Μαντζαρίδη.

Ερμήνευσε επίσης και άλλα δικά του τραγούδια, άλλων δημιουργών όπως το «Κάπου εδώ» σε μουσική του Γιάννη Γλέζου και στίχους του Στράτου Αλημπατέ, το «Για ένα αύριο» σε μουσική του Ανδρέα Αποστόλου και σε στίχους του Στράτου Αλημπατέ, το «Ένας μονόλογος φυγής» σε μουσική του Μαρίνου Καρβελά και σε στίχους του Στράτου Αλημπατέ κ.α.

vozaitis_4Από το πρόγραμμά του δεν έλειψαν όμως και όλα εκείνα τα διαχρονικά τραγούδια που έμειναν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου, βρίσκοντας μια θέση στις καρδιές του κόσμου, όπως «Τα πιο ωραία λαϊκά» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, «Εν λευκώ» της Νατάσας Μποφίλιου, «Μέλισσες» της Φωτεινής Βελετσιώτου και «Το δίκιο μου» της Γιώτας Νέγκα, μεταξύ άλλων.

Έχοντας στο πλευρό του μια πλειάδα εξαιρετικά ικανότατων μουσικών, ο Δημήτρης Βοζαΐτης απέδειξε για άλλη μια φορά την αξία του ως σπουδαίος, ανερχόμενος καλλιτέχνης, αποσπώντας τα πιο ένθερμα χειροκροτήματα από το ενθουσιασμένο κοινό του.

Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε και το δεύτερο single του από τη Heaven Music “Ένας Κόκκινος Μήνας” σε μουσική του Φώτη Μαντζαρίδη και σε στίχους του Στράτου Αλημπατέ.

Το kallitexnes.gr του εύχεται μια επιτυχημένη συνέχεια στα μουσικά του βήματα, με την ελπίδα να μας χαρίζει πάντοτε βραδιές ύψιστης αισθητικής σαν αυτές στις οποίες μας έχει συνηθίσει.

Έχοντας στο πλευρό του μια πλειάδα εξαιρετικά ικανότατων μουσικών, ο Δημήτρης Βοζαΐτης απέδειξε για άλλη μια φορά την αξία του ως σπουδαίος, ανερχόμενος καλλιτέχνης, αποσπώντας τα πιο ένθερμα χειροκροτήματα από το ενθουσιασμένο κοινό του.

vozaitis_3

vozaitis_dimitris