Η μουσική για μένα είναι τα πάντα Νομίζω πως άμα σταματήσω να ασχολούμαι με την μουσική, θα καταντήσω ένας δυστυχισμένος άνθρωπος. -από συνέντευξη του Δημήτρη Βοζαΐτη στο kallitexnes.gr

Μία πολύ επιτυχημένη εμφάνιση έκανε ο νέος, ταλαντούχος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης, στο Roof Garden του Micrasia την περασμένη Παρασκευή, αυτή τη φορά σε ένα Live  “solo piano” με τον συνθέτη και ενορχηστρωτή του Φώτη Ματζαρίδη, όπου μας χάρισαν μία μοναδική βραδιά, ταξιδεύοντας μας σε μονοπάτια ερωτικά, ρομαντικά και κυρίως “έντεχνα”!

6-DSC_1026

Με την υπογραφή του Στράτου Αλημπατέ στην καλλιτεχνική επιμέλεια, απολαύσαμε τα δύο, γνωστά και αγαπημένα πλέον τραγούδια του Δημήτρη Βοζαΐτη “Ένας Μονόλογος Φυγής(Στίχοι: Στράτος Αλημπατές, Μουσική: Μαρίνος Καρβελάς,)  και το “Για ένα αύριο” (Στίχοι: Στράτος Αλημπατές, Μουσική: Ανδρέας Αποστόλου), τα οποία ήδη έχουν αγαπηθεί και τραγουδιούνται από το κοινό του, που πιστά τον ακολουθεί.

4-DSC_1012

Επίσης, ακούσαμε τα νέα τραγούδια του Δημήτρη  “Με μια προσευχή(Στίχοι: Στράτος Αλημπατές, Μουσική: Φώτης Ματζαρίδης,),  “Ένας κόκκινος μήνας” (Στίχοι: Στράτος Αλημπατές, Μουσική: Φώτης Ματζαρίδης), “Ματωμένη Αγάπη(Στίχοι: Στράτος Αλημπατές, Μουσική:  Δημήτρης Γλέζος), και το “Σιωπή(Στίχοι: Στράτος Αλημπατές, Μουσική: Φώτης Ματζαρίδης,)καθώς και άλλα γνωστά, αγαπημένα τραγούδια και ξένες διασκευές (Adele, Χατζηδάκη, Ιωαννίδη, Καραμουρατίδη, Θηβαίο κα), με την ερωτική, ιδιαίτερη και ζεστή φωνή του, δημιουργώντας μία ρομαντική και νοσταλγική ατμόσφαιρα.

3-DSC_1005

Η βραδιά επιφύλασσε και μία έκπληξη, καθώς στο χώρο βρισκόταν η Σύλβια Ευθυμίου, κι ο Δημήτρης ως σωστός οικοδεσπότης, την κάλεσε στη σκηνή για να μας χαρίσει υπέροχες ερμηνείες.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Βοζαΐτη

Γεννήθηκε στις  2 Φεβρουαρίου 1986 στη Ζάκυνθο. Από μικρή ηλικία παρακολούθησε μαθήματα θεωρίας της μουσικής στο Ωδείο Ζακύνθου και τραγούδησε στη χορωδία μαθητικών εκδηλώσεων. Έχει συμμετάσχει σε αφιερώματα με μελοποίηση στίχων των δύο μεγάλων ποιητών του νησιού Διονύσιο Σολωμό και Ανδρέα Κάλβο σε μελοποίηση Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη. Το 2003 ανέβηκε στην Αθήνα για σπουδές και παράλληλα ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής με τον καθηγητή Κωνσταντίνο Χατζή και συμμετάσχει στην ομάδα Χρώμα, παρουσιάζοντας μια σειρά παραστάσεων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Μέχρι τώρα έχει κάνει δεκάδες επιτυχημένες εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές (όπως, Χίλιες και δύο νύχτες, Hollywood Stage, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Το Μπαράκι της Διδότου κ.α.), καθώς και συμμετείχε σε μία μουσικοθεατρική παράσταση “Έλα σε μένα” στο θέατρο Andaman, συνεχίζοντας έτσι την επιτυχημένη και ανοδική πορεία του στη μουσική.

Εμείς τι άλλο να ευχηθούμε;

Καλή επιτυχία, όμορφες συνεργασίες και τραγούδια που θα μας ταξιδεύουν και θα μας συντροφεύουν σε κάθε μας στιγμή!

9-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ1

Φωτογραφίες-επεξεργασία: Ειρήνη Καρπούζη

Ένας Μονόλογος Φυγής

Ερμηνεία: Δημήτρης Βοζαΐτης, Στίχοι: Στράτος Αλημπατές, Μουσική : Μαρίνος Καρβελάς, Ενορχήστρωση: Αλέξανδρος Καψοκαβάδης

Η αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Βοζαίτη στο kallitexnes.gr. Διαβάστε εδώ πατώντας τον σύνδεσμο.