Η Shaya «επιστρέφει» δυναμικά με το απόλυτο καλοκαιρινό hit. Σχεδόν μετά από 10 χρόνια μας ταξιδεύει με ελληνικό τραγούδι σε έθνικ-αφρικανικούς ήχους και αισθησιακό στίχο.

 

«Τι είχα τι έχασα» ο τίτλος του τραγουδιού που όπως μας δηλώνει η ίδια είναι το Μότο της αυτήν την περίοδο και μας προσκαλεί να χορέψουμε και να ζήσουμε σε αυτόν τον υπέροχο ρυθμό.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το τραγούδι είναι η πρώτη κυκλοφορία τις δισκογραφικής εταιρείας «Slay House records» η οποία ιδρύθηκε από την ίδια με σκοπό να κατακτήσει τη δική της καλλιτεχνική ελευθερία και έχοντας ως μελλοντικό στόχο να ανοίξει το μονοπάτι σε νέα ανερχόμενα ταλέντα.

 

Ακούστε το τραγούδι:

https://youtu.be/NbrfqXrdExI?si=AOdtS2162Y-11xo1

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός