Η Λένα Ζευγαρά και το «Κάρμα» της δίνουν το μουσικό σύνθημα του φετινού καλοκαιριού. Από το πρώτο κιόλας άκουσμα, το «Κάρμα», που συνοδεύεται από music video, συνεπαίρνει με τον up tempo ρυθμό του και ξεσηκώνει!

 

Η ερμηνεύτρια – φαινόμενο με τις αλλεπάλληλες no1 επιτυχίες, που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, τις ραδιοφωνικές συχνότητες και το Youtube μετρώντας δεκάδες εκατομμύρια views, μας απογειώνει ξανά με το ένα ρυθμικό single, που θα γίνει το απόλυτο summer hit.

 

Το «Κάρμα», σε μουσική του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko, συντελεστές των μεγάλων επιτυχιών της, κυκλοφορεί από την Panik Platinum, μαζί με ένα special music video.

 

Στο εντυπωσιακό music video, η Λένα Ζευγαρά, ανανεωμένη και στα καλύτερά της, γίνεται ένα με τους μικρούς και μεγάλους φίλους της, γεμίζοντάς μας με τα θετικά vibes που τόσο έχουμε ανάγκη. Τα γυρίσματα έγιναν στο Γκάζι, τον Πειραιά και το Παλαιό Φάληρο, με την τήρηση των μέτρων που έχει ορίσει η Πολιτεία, σε ένα ευρηματικό concept και χορογραφία που επιμελήθηκε η G2 entertainment group και σε σκηνοθεσία Alex Κωνσταντινίδη.

 

 

 

https://m.youtube.com/watch?v=n7C-ZAFVA9U&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1Ci-F2OC0-_ERIBD4P2SCiJ17ZQ4gIwWOQdw0uJaL_isNW0-CGHkDv0_E

 

 

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός