Ο Αλέξης Νείρος επιστρέφει ανανεωμένος και παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο “Μόνο για μια στιγμή”.Μετά τις κυκλοφορίες των τραγουδιών “Πήρα το μήνυμά σου” και “Παρήγγειλα για δυο” έρχεται το “Μόνο για μια στιγμή” για να μας ξεσηκώσει από το πρώτο άκουσμα. Τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Τερζής και τους στίχους η Γιώτα Τάλαγκα.Οι στίχοι του τραγουδιού:Προσπαθώ να σε βρω πάω να τρελαθώ το μυαλό μου γυρίζει, η καρδιά μου η μισή δεν αντέχει να ζει έτσι να συνεχίζει, το μυαλό μου γυρίζει πάλι μου ‘χεις βάλει φωτιά μεγάλη, πως να φέρω το χρόνο πίσω μόνο για να σε δω.Μόνο για μια στιγμή να γυρνούσα εκεί, στην παλιά μας ζωή και σαν όνειρο αρκεί, μόνο για ένα λεπτό να το ζούσα αυτό, το φιλί σου καυτό στην καρδιά μου κρατώ, μεσ’ την νύχτα ξυπνάω και δεν ξέρω που πάω.Ζω με το παρελθόν δίχως να ‘χω παρόν και ότι έχεις αφήσει, τριγυρνώ σαν σκιά και αν το ξέρω καλά πίσω δε θα γυρίσει, το μυαλό μου γυρίζει πάλι μου ‘χει βάλει φωτιά μεγάλη, πωςνα φέρω το χρόνο πίσω μόνο για να σε δω.

Δείτε το βίντεο κλιπ:h(ps://youtu.be/7D8dCaEWosk

Σκηνοθεσία: by XNG StudioΠλάνο: VizielΒοηθός σκηνοθέτη: The Classy HoodlumΟ Αλέξης Νείρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Στα 13 του άρχισε να ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Σπούδαζε στο Ωδείο Αθηνών και με τη βοήθεια του συνθέτη Μάνου Κουφιανάκη άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική. Έχει συνεργαστεί με τους: Κατερίνα Στανίση, Βασίλη Καρρά, Δημήτρη Κοντολάζο, Σταμάτη Κόκοτα, Γιώργο Αλκαίο, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Έυρυδίκη κ.α..

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός