Η καραντίνα, και η αποχή από τις νυχτερινές επάλξεις, για περισσότερο από ενάμιση χρόνο, ώθησε τη Naya, να γεμίσει τον χρόνο της και την καθημερινότητά της, με την αγάπη της, για τους τετράποδους φίλους της.

 

Η εκρηκτική ερμηνεύτρια, που όλο αυτό το διάστημα, συνέχιζε να ηχογραφεί νέα τραγούδια, στο στούντιο ηχογράφησης, και πολύ σύντομα θα απολαύσουνε το νέο της hit, που θα κυκλοφορήσει από τη Siganos Music, έκανε πραγματικότητα, ένα ακόμη όνειρό της, θέλοντας να «επενδύσει», στη λατρεία της, για τα σκυλάκια και τα ζωάκια, γενικότερα. Από το να κάθεται σπίτι, αεργή, με την ίδια, να «πλημμυρίζεται» από μία έντονη δημιουργικότητα, πήρε την απόφαση, να δράσει επιχειρηματικά.

 

Η ιδέα της ήρθε, όταν την περίοδο της καραντίνας, έψαχνε μαγαζιά και τρόπους, να επιμεληθεί την αισθητική, την υγιεινή και την φροντίδα των δύο μικρών σκύλων της, και αντιμετώπισε, τεράστιο βαθμό δυσκολίας. Έτσι, παράλληλα με το τραγούδι, πήρε την απόφαση, να σπουδάσει το pet grooming, και να ανοίξει το δικό της κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο.

 

Η Naya, περνάει καθημερινά πολλές ώρες της ημέρας στο NayaPetgrooming, όπου μαζί με τους συνεργάτες της, συμμετέχει και η ίδια,και με τεράστια επιτυχία, στον καλλωπισμό σκύλων…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός