Το παιδικό μουσικό κανάλι της μεγαλύτερης ελληνικής δισκογραφικής εταιρίας Heaven Music ξεπέρασε τους 50.000 συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube με πάνω από 500 τραγούδια και συνολικά 45.788.869 views!

To «Heaven Kids» φιλοξενεί τα πιο δυνατά παιδικά brand της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας όπως επίσης και κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες παιδικών τραγουδιών. Με εμπειρία ετών στο παιδικό μουσικό ρεπερτόριο, η Heaven Music πάντα πιστή στις οικογενειακές αξίες αλλά και στα τραγούδια που εξελίσσουν τα παιδιά, έχει επιλέξει να φιλοξενεί ποιοτικό περιεχόμενο με στόχο την ψυχαγωγία και αλλά και την εκπαίδευση των παιδιών.

Ο Σπύρος Λάμπρου με την ‘’Παιδική Χορωδία’’ , ο ‘’HippoΒρύχιοs’’, οι ‘’Xanazoo’’ ο ‘’Σνούφελ’’  και άλλοι πολλοί κρατούν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους μέσα από τα τραγούδια και τα βίντεο που ανεβαίνουν καθημερινά στο κανάλι «Heaven Kids». Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι μας φίλοι μπορούν να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να μάθουν και κυρίως να διασκεδάσουν!

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός