Με ένα τρυφερό, μελωδικό τραγούδι, που θα αποτελέσει τον ύμνο των ερωτευμένων, και άπαντες θα θέλουν να το αφιερώσουν, στα κορίτσια τους, επιστρέφει δισκογραφικά, ο Διογένης.

 

Ο πολλά υποσχόμενος λαϊκός ερμηνευτής, που οι μουσικές μετοχές του, έχουν ανέβει ραγδαία, μετά και τη συνεργασία του με τη G Music, όπου μαζί φέρουν δύο μεγάλες επιτυχίες, όπως «Ο Άλλος μου Εαυτός» , και το «Ένα Μαγαζί Γεμάτο», με την υπογραφή του «μεγάλου» Βασίλη Καρρά, τραγουδάει τώρα, για «Το κορίτσι το δικό του», αλλά και για τα κορίτσια όλου του κόσμου.

 

Σε στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, που έχει υπογράψει μεγάλα σουξέ, μουσική του Ιορδάνη Παύλου και με την ενορχήστρωση του μετρ του είδους, Γιώργου Γαλανού, αυτό «Το κορίτσι μου», θα το λατρέψετε, από το πρώτο κιόλας άκουσμά του. Ήδη από το teaser κιόλας, ο κόσμος δείχνει να το ξεχωρίζει, όπως και στις live εμφανίσεις, που πραγματοποιεί όλο το καλοκαίρι, και προκαλείται το αδιαχώρητο, όταν το τραγουδάει σε πρώτη αποκλειστικότητα επί σκηνής, γίνεται χαμός, δείχνοντας πώς, αποτελεί μεγάλο hit. «Το Κορίτσι Μου», από τον μοναδικό Διογένη, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου από τη G Music, και όπως ακούγεται, πρωταγωνίστρια στο νέο του βιντεοκλίπ, θα είναι πολύ γνωστή ηθοποιός, σε μία συνεργασία, που θα συζητηθεί.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_kEIoAESDJs

 

 

 

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός