Σάββατο 9 Νοεμβρίου και 30 Νοεμβρίου στις 10:00 μ.μ.

Η Ερασμία Μάνου έρχεται στη σκηνή του Chaplin Brothers για να μας πάει ένα όμορφο μουσικό ταξίδι γεμάτο τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει μέσα απο τη δική της μουσική αισθητική αλλά και τραγούδια απο την προσωπική της δισκογραφική πορεία .

Ερασμία Μάνου – «Παράξενο Λουλούδι»

Πρόκειται για ένα Live με τραγούδια απο την Ελληνική αλλά και την ξένη σκηνή που παντρεύονται μεταξύ τους καταφέρνοντας μέσα απο εξαιρετικές διασκευές βασισμένες στη Rock κουλτούρα να μεταφέρουν το χθες στο σήμερα και το σήμερα στο χθες…

Όμορφες μουσικές αντιθέσεις και τραγούδια που έχουν μιλήσει στην ψυχή μας και όλοι θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν. Ηλεκτρισμένες ενορχηστρώσεις και μια μπάντα γεμάτη ενέργεια και Groove .

Μοναδική και με μεγάλη άνεση στην εναλλαγή ρεπερτορίου η Ερασμία κάθε φορά καταθέτει τον καλύτερο εαυτό της σε κάθε της Live με μεγάλη ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό μέχρι και την τελευταία στιγμή της εμφάνισης της!

Από το Rock στο Ρεμπέτικο, από την Ανατολή στη Δύση, από τον Μαραβέγια στον Τσιτσάνη και από την Janis Joplin στην Σωτηρία Μπέλλου αλλά και απο τα 80’s στο σήμερα ,όλα είναι μουσική και αυτή η παράσταση το αποδεικνύει περίτρανα …

Μαζί της :

Κιθάρες & Φωνές : Γιώργος Πασχάλης
Τύμπανα : Νίκος Ρέτσος
Μπάσο : Αντώνης Μπίτρος

Αυτό το live είναι λόγος για να βγεις !

Chaplin Brothers

Σαρρή 37 & Ωγύγου 21, 10554 Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 1012 7340
ΕΡΑΣΜΙΑ ΜΑΝΟΥ (2)