Ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου μας προσκαλούν τις Πέμπτες του Οκτώβρη ιστορική μπουάτ «Απανεμιά» στην Πλάκα.

Σε ένα χώρο που οι τοίχοι του είναι ποτισμένοι με πολλή μουσική και τραγούδι, οι δυο καλλιτέχνες επέλεξαν να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα, με κύριο άξονα το ήδη γνωστό και αγαπημένο υλικό τους καθώς και διασκευές για μια κιθάρα και φωνή αλλά και λαϊκά, μπαλάντες και τραγούδια που θα μας προκαλέσουν να συμμετέχουμε, να διασκεδάσουμε και να σιγοτραγουδήσουμε παρέα. Θα παρουσιαστούν τραγούδια από τους δίσκους τους “Ο χορός των ημερών” και “Τα φώτα στην πλατεία” σε στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, αλλά και νέα τους τραγούδια σε στίχους Νίκου Μωραΐτη από το δίσκο “Του κόσμου αυτό το κάτι” σε μουσική Χρυσόστομου Καραντωνίου που έχουν ερμηνεύσει καταξιωμένοι καλλιτέχνες (Γ. Νταλάρας, Μ. Λιδάκης, Μ. Μητσιάς, Ε. Αρβανιτάκη, Μ. Στάκας κ.α.) καθώς και νέα τραγούδια του Χρυσόστομος Καραντωνίου με τον Μανώλη Λιδάκη σε στίχους Κώστα Φασουλά.

Κάθε Πέμπτη, θα συμπράττουν με αγαπημένους καλλιτέχνες με τους οποίους έχουν συνεργαστεί ή συναντηθεί στην πολύχρονη πορεία τους. Την πρώτη Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, μαζί τους επί σκηνής η Βερόνικα Δαβάκη, με αφορμή το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Βάρδια», σε μουσική  Δημήτρη Παπαδημητρίου και στίχους Άλκη Αλκαίου, από το σήριαλ «Λόγω τιμής», το οποίο και μοιράστηκαν ερμηνευτικά με τον Πάνο Παπαϊωάννου και το οποίο θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά. Μαζί τους ο Βαγγέλης Ζαρμπούτης στο Μπουζούκι, λαούτο και μαντολίνο.

Info:
Πέμπτες 10, 17, 24 και 31 Οκτωβρίου
«Απανεμιά»
, Θόλου 4, Πλάκα
Κρατήσεις:
210 3248580
Είσοδος: 10 € με ποτό,
Ώρα έναρξης: 22.00

image