Ο Βίκτωρ Ουγκώ είχε πει:

«Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της».

Αυτά τα δυο κορίτσια που έγιναν γυναίκες, μοιράστηκαν πολλές στιγμές, ευτυχίας, χαράς, επιτυχίας.

Μοιράστηκαν χειροκροτήματα και συγκίνηση.

Γεύτηκαν την αποδοχή και την αγάπη των ανθρώπων.

Αναμετρήθηκαν με τα όρια τους και τα ξεπέρασαν με πείσμα και προσπάθεια. Είχαν την τύχη να ζήσουν πραγματικά, στιγμές που ονειρεύτηκαν.

Πάνε από τότε, 20 χρόνια.

… ο Αριστοτέλης είχε πει ότι «ζούμε με συναισθήματα, άρα ο χρόνος θα έπρεπε να μετριέται με τους χτύπους της καρδιάς».

Η συνύπαρξη για δυο καλλιτέχνες, για να επαναληφθεί μετά από τόσα χρόνια, προϋποθέτει σεβασμό, αγάπη, θαυμασμό και ειλικρίνεια.

Όλα αυτά και για την Ελένη και για την Ηρώ είναι δεδομένα.

Ερμηνεύτριες μα και μουσικοί με ένα εξαιρετικό ρεπερτόριο από δικές τους συνθέσεις αλλά και από κάθε είδος μουσικής, ελληνικής και παγκόσμιας.

Με ξεχωριστές προσωπικότητες αλλά ταιριαστές συνάμα, καταφέρνουν να φτιάξουν μια σχέση μεταξύ τους αλλά και με το κοινό ώστε να μην μιλάμε μόνο για μια ακρόαση, αλλά για μια ουσιαστική ανταλλαγή συναισθημάτων.

Σ’ αυτή την άγρια εποχή, η επανένωση σε κάθε ανθρώπινο επίπεδο είναι ένα θαύμα. Και εάν αυτό το θαύμα συνοδεύεται με μουσική και ερμηνευτές όπως την Ηρώ και την Ελένη, τότε …αξίζει.

Σταυρός του Νότου.

Αυτός θα είναι ο χώρος που θα τις φιλοξενήσει από το Σάββατο 13 Νοεμβρίου και για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες 20/11, 27/11 και 4 Δεκεμβρίου.

Ηλίας Μακρίδης

Αυτό το αγόρι που είναι συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής σπουδαίων τραγουδιών έρχεται να δώσει την δική του παρουσία με την ευαισθησία και το ταλέντο του.

 

Οι μουσικοί που συμμετέχουν είναι φίλοι και συνεργάτες. Γιατί μόνο όταν σε συνδέουν συναισθήματα, μπορείς να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Νίκη Κατσιμπίρη– κλαρινέτο, σαξόφωνο

Σωτήρης Σινάνης – πλήκτρα

Δημήτρης Βεργίνης– κιθάρα

Μάνος Λούτας – μπάσο

Γιάννης Καλκάνης – τύμπανα

 

Νίκος Τσαούσης- οργάνωση παραγωγής

Κωνσταντίνος Λέπουρης – φωτογραφία

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός

Latest posts by Σπύρος Καλαματιανός (see all)