«Πάει ένας χρόνος που λείπεις
Λένε είσαι κάπου ψηλά
Σίγουρα εκεί είναι ωραία
Κι όλα εδώ πιο φτωχά
Κι όταν τις νύχτες τ’ αστέρια
Φέγγουν στο βάθος ζεστά
Ξέρω ότι εσύ μας προσέχεις
Κι όλα θα πάνε καλά….»

Με ένα λιτό στίχο που ξεχειλίζει συναίσθημα και μια μελωδία που αγκαλιάζει γλυκά σαν παιδικό νανούρισμα, η Μαρία Κηλαηδόνη αποτυπώνει το δικό της προσωπικό αντίο στον Λουκιανό Κηλαηδόνη.

Χρησιμοποιώντας τη δημιουργία ως ψυχοθεραπεία το τραγούδι «λ» είναι ένα γλυκός αποχαιρετισμός κόρης πατέρα αλλά και ένα τιμητικό αντίο προς τον τραγουδοποιό που λάτρεψε όλη η Ελλάδα.

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται  4 χρόνια «απουσίας» του χαρισματικού καλλιτέχνη. Ωστόσο ο Λουκιανός σαν δημιουργός και σαν άνθρωπος είναι ταυτισμένος με την χαρά και όχι τη θλίψη. Έτσι στο τρυφερό videoclip που κυκλοφορεί οι στίχοι ντύθηκαν με χαρούμενες οικογενειακές στιγμές από το προσωπικό αρχείο της οικογένειας Κηλαηδόνη. Με τις εικόνες αυτές η Μαρία Κηλαηδόνη θέλησε να μοιραστεί με το κοινό «πόσο υπέροχος πατέρας ήταν ο Λουκιανός και πόσο πολύ αγαπούσε τα κορίτσια του»!

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο album «ΡΟΖ» που κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment και μπορείτε να απολαύσετε το videoclip στο ακόλουθο link : https://youtu.be/t2HIcjNcXH8

Εγγραφείτε στο Youtube channel της Walnut Entertainment Greece:
http://bit.ly/Walnut_Subscribe

Ακολουθήστε την Μαρία Κηλαηδόνη Social Media:

Facebook: http://bit.ly/Maria-Kilaidoni-Facebook
Instagram: https://www.instagram.com/mariakilaidoni/

Μαρία Κηλαηδόνη
“λ”

Στίχοι/Μουσική: Μαρία Κηλαηδόνη

Σκηνοθεσία/Μοντάζ: Δημήτρης Κοτσέλης
Επεξεργασία Εικόνας: Μιχάλης Γκιόκας
Eπεξεργασία αρχειακού ήχου: Nick ”TheMute” Chalntoupis

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός