Ο Βασίλης Οικονόμου επιστρέφει δισκογραφικά με ένα up tempo τραγούδι και υπόσχεται να μας ξεσηκώσει το φετινό καλοκαίρι.
Μετά το «Φύγε λοιπόν» που αγαπήθηκε από το κοινό του, ο Βασίλης Οικονόμου μας λέει «Τίποτα» σε μουσική του Χρήστου Χιώνη και σε στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη. Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό δίδυμο που έχει στο ενεργητικό του πολλές και σημαντικές συνεργασίες.
Την οπτικοποίηση του video clip ανέλαβε ο Δημήτρης Γκάνιος και την ενορχήστρωση ο Τάσος Κατσούλης, ενώ η παραγωγή ανήκει στην Venture Advertising.
Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Βασίλης Οικονόμου είναι έτοιμος να μας συνεπάρει στους ρυθμούς του το φετινό καλοκαίρι και το μόνο σίγουρο είναι πώς το «Τίποτα» θα ακουστεί δυνατά και θα μας γεμίσει πολλά συναισθήματα.
Το «Τίποτα» κυκλοφορεί από την Venture Music
Δείτε το video παρακάτω:
Σπύρος Καλαματιανός
Latest posts by Σπύρος Καλαματιανός (see all)
- Με επιτυχία η εκδήλωση τιμής στον Γιάννη Καΐλη στην ΑΣΚΤ - 5 Απριλίου 2026
- Δεσποινίς Μαργαρίτα από την Θεατρική Ομάδα Κωφών Τρέλα Χρώματα - 2 Απριλίου 2026
- Δεύτερη Ημερομηνία για το αγαπημένο μας συγκρότημα Ημισκούμπρια - 2 Απριλίου 2026
Καμία κριτική