Η Βιολέτα Ίκαρη, μια από τις πιο χαρακτηριστικές νέες ερμηνεύτριες, που κατάφερε να ξεχωρίσει με το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής της, παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι που περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album της με τίτλο “Πορτοκάλι”, με τραγούδια του Νίκου Ξύδη.

Η «Ανάσα», είναι ένα καθηλωτικό τραγούδι, γεμάτο εικόνες και συναισθήματα που ενώνει τη φωνή της Βιολέτας με τη φωνή του δημιουργού Νίκου Ξύδη και μας παρακινεί να γίνουμε εμείς η καινούρια μέρα που ονειρευόμαστε.

Official Music Video:

Η Βιολέτα Ίκαρη έχει συνεργαστεί με πλήθος σπουδαίων μουσικών και ερμηνευτών, όπως ο  Γιώργος Νταλάρας, ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Ελένη Βιτάλη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και αρκετοί ακόμα, που αναγνώρισαν στο πρόσωπο της μια σπουδαία ερμηνεύτρια. Με τον πλέον επιτυχημένο δίσκο «Έλα και ράγισε τον κόσμο μου» στο δυναμικό της, συνάπτει συνεργασία με τον τραγουδοποιό Νίκο Ξύδη για την επόμενη δισκογραφική της δουλειά.

Ο Νίκος Ξύδης, ένας τραγουδοποιός που ξέρει να ελίσσεται ανάμεσα στο ροκ, το λαϊκό και το παραδοσιακό τραγούδι, με το δικό του ξεχωριστό ήχο που αποτελεί καινοτόμα πρόταση για τα Ελληνικά δεδομένα, έχοντας ήδη στη φαρέτρα του πέντε δίσκους με τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει, βρίσκει στη Βιολέτα Ίκαρη μία φωνή που μπορεί να εκφράσει τις εμπνεύσεις του.

Το τραγούδι “Ανάσα” περιέχεται στο επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της Βιολέτας Ίκαρη που θα κυκλοφορήσει από την Walnut Entertainment.

Κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment!!
Εγγραφείτε στο Youtube channel της Walnut Entertainment Greece:
http://bit.ly/Walnut_Subscribe

Ακολουθήστε την Βιολέτα Ίκαρη στα social media:
Βιολέτα Ίκαρη – Νίκος Ξύδης
“ΑΝΑΣΑ”

Στίχοι/Μουσική: Νίκος Ξύδης
Σκηνοθεσία/μοντάζ: Φώτης Φωτόπουλος
Ηθοποιός: Ευαγγελία Μαρία Παπανικολάου

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Δημήτρης Σίντος: Κοντραμπάσο
Θάνος Τσελεμπής: Τύμπανα
Νίκος Ξύδης: ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο, ντέφι Ηπειρώτικο

Ενορχήστρωση-παραγωγή: Νίκος Ξύδης

Ηχογράφηση-Μίξη: στούντιο ΠΑΡΑΓΚΑ/Νίκος Ξύδης
Analog mastering: VU PRODUCTIONS/Νάσος Νομικός

Επιμέλεια Παραγωγής: Νίκος Ξύδης/Βιολέτα Ίκαρη
Σχεδιασμός εξωφύλλου: Πάνος Πενταρίτσας

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός