Μια διαφορετική και ανατρεπτική βραδιά έζησαν όσοι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και φίλοι της Βάσιας Παναγοπούλου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της γνωστής ηθοποιού και παραβρέθηκαν στο θέατρο «Χυτήριο» την Πέμπτη 17 Μαΐου. Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή το τέλος της καλλιτεχνικής περιόδου, θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους των media και όσους την στήριξαν καθ’ όλη την θεατρική σεζόν, με ένα πάρτι – έκπληξη που τα είχε όλα!

Με φόντο τον υπέροχο κήπο του θεάτρου «Χυτήριο», η Βάσια Παναγοπούλου υποδέχτηκε εγκάρδια όλους τους καλεσμένους της και σαν ικανότατη οικοδέσποινα τους περιποιήθηκε, φροντίζοντας να υπάρχει άφθονο κρασί, πλούσιος μπουφές και φυσικά μουσική, δίνοντας έτσι μια ευχάριστη νότα στο πάρτι. Στο κάλεσμα της ηθοποιού ανταποκρίθηκαν πολλοί καλλιτέχνες, αλλά και ανθρώποι των media.

Η έκπληξη της βραδιάς όμως, ήταν η πρόβα που πραγματοποίησαν οι συντελεστές της παράστασης «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», παρουσία των θαμώνων του πάρτυ. Η παράσταση που φέρει την υπογραφή των ΡέππαΠαπαθανασίου και θα ξεκινήσει τέλη Μαΐου στον θεατρικό κήπο του «Χυτηρίου», τράβηξε το ενδιαφέρον των καλεσμένων του πάρτυ, που είχαν έτσι την ευκαιρία να πάρουν μια μικρή γεύση από την παράσταση.

Για την όμορφη βραδιά που απολαύσαμε, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην ταλαντούχα Βάσια Παναγοπούλου για την φιλοξενία που μας επιφύλαξε και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις καινούριες παραγωγές του «Χυτηρίου».