Η NadiaBele είναι μια ταλαντούχα Ελληνίδα κοσμηματοποιός που έχει καταφέρει να ταξιδέψει την τέχνη της σε όλο τον κόσμο!

Δημιουργίες της επιλέγουν σπουδαίες προσωπικότητες σε όλο τον πλανήτη, από σταρς του Χόλυγουντ μέχρι πριγκίπισσες στα Εμιράτα.

Μάλιστα έχει βραβευτεί κι από το Βατικανό.

Με τα χέρια της δημιουργεί θησαυρούς.

Το γούρι της για την καινούργια χρονιά είναι εμπνευσμένο από το κέρας της Αμάλθειας και συνοδεύεται απ’ την ευχή για “Αφθονία σε όλα τα αγαθά για το 2ο23!”

Στην κλασική αρχαιότητα το κέρας της Αμάλθειας, (λατιν. cornu copiae, αγγλ. cornucopia), γνωστό και ως το Κέρας της Αφθονίας, ήταν σύμβολο αφθονίας με τη μορφή ενός μεγάλου δοχείου σε σχήμα κέρατος ζώου, το οποίο ξεχειλίζει από φυσικά προϊόντα: φρούτα, άνθη και ξηρούς καρπούς.

Το κέρας της Αμάλθειας

το γούρι του 2ο23

by Nadia Bele (εικαστικό κόσμημα)

γίνεται κατά παραγγελία

από χρυσό 18k με μπριγιάν.

received_948263879475160

Τις δημιουργίες της NadiaBele τις βρίσκετε στο καινούργιο ατελιέ της στην οδό Βουκουρεστίου (κατόπιν ραντεβού) όπου σας υποδέχεται προσωπικά, και αφιερώνει τον χρόνο που χρειάζεται για να σχεδιάσει μαζί σας, και να δημιουργήσει ένα μοναδικό κόσμημα by NadiaBele όπως ακριβώς το επιθυμείτε και το έχετε ονειρευτεί!

Τρόποι Eπικοινωνίας:

www.nadiabele.com

•Instagram: @nadiabelejewels

•fb page: Nadia Bele (εικαστικό κόσμημα),

•YouTube: Nadia Bele

• Τηλ. Επικοινωνίας: 6937898133

• email: info@nadiabele.com & nadiabele@gmail.com

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός