Ένας άντρας, ένα τηλέφωνο και μια γυναικεία φωνή.Το συναισθηματικό παραλήρημα ενός άντρα που τα ‘χει δει όλα, τα έχει νιώσει όλα και θέλει να μοιραστεί απεγνωσμένα τα συναισθήματά του, τις σκέψεις και τις αλήθειες του.

Σ’ αυτό το οδοιπορικό του μια γυναικεία φωνή ανταποκρίνεται και τον βοηθάει να θυμηθεί το παρελθόν του. Εκείνος επιζητά να συμφωνήσει μαζί του για να πάψει να νιώθει μόνος, τουλάχιστον στα βασικά.

Ότι η γη είναι γεμάτη αιματοβαμμένες ειδήσεις κι ο ουρανός γεμάτος τυφλά πουλιά! Ότι ο άνεμος είναι άνεμος, το δειλινό είναι δειλινό και τα σκοτάδια, σκοτάδια!

Δεν ζητάει συνομιλία, ζητάει να «ξεφορτώσει». Ζητάει κατανόηση κι ένα τελευταίο χάδι στα παλιά.

Μια επώδυνη αλλά και τρυφερή πορεία περιπλάνησης σε έναν κόσμο πού τελειώνει, σε έναν κόσμο πού έχει μείνει πια πίσω του.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σπούδασε υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν και επιπλέον τελείωσε τη θεατρική σχολή Κατσέλη. Έλαβε μέρος σε πάρα πολλές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και σήριαλ της τηλεόρασης, ερμηνεύοντας χαρακτηριστικούς ρόλους. Επίσης, έχει εργαστεί ως αφηγητής σε εκπομπές του ραδιοφώνου.

Εκδόσεις Αγγελάκη

ISBN 978-960-616-202-2

Αριθμός Σελίδων: 58

Τιμή Πώλησης: 8€

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός