«Μικρές Εμμονές».
Ελευθερία Παπασάββα.
Κοινωνικό μυθιστόρημα.
Παρουσίαση βιβλίου.

Οι εκδόσεις «Πηγή» και η συγγραφέας Ελευθερία Παπασάββα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου με τίτλο «Μικρές Εμμονές» στο Booze Cooperativa την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στις 20:00.

Ένα βιβλίο για την ανέχεια στη σημερινή Ελλάδα, τον κοινωνικό ρατσισμό, ένα βιβλίο που υμνεί τη φιλία και τα οφέλη της ομαδικής ψυχοθεραπείας.

Για το βιβλίο εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσουν οι: κ. Κατερίνα Κεχαγιά (Δημοσιογράφος-δημιουργός Pillowfights.gr), κ. Χρυσάνθη Νιάσκου (Μεταφράστρια-life coach), κ. Παντζόγλου Κωνσταντίνος (Ραδιοφωνικός παραγωγός-δημοσιογράφος).

Για συνέντευξη με τη συγγραφέα, ενόψει της παρουσίασης ή περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο, παρακαλούμε καλέστε στο 211012 6900 ή στείλτε μήνυμα στο iwrite.pr@gmail.com.

signature-kotes«Μικρές Εμμονές»-Τί είναι το σύνδρομο Clerambault; Πού σταματά η ερωτική διεκδίκηση και πού αρχίζει η εμμονή; Δεκαέξι συναντήσεις τριών μέχρι χτες άγνωστων γυναικών σ’ ένα ατμοσφαιρικό καφέ, πίσω από μια τζαμαρία στην Κηφισίας, δημιουργούν μια φιλία κι ολοκληρώνουν τέσσερις μήνες άτυπων συνεδριών, στις οποίες κάθε γυναίκα βουτά μέσα της για να περιγράψει στις άλλες δύο τη δική της κοσμοθεωρία. Για τον έρωτα, τον εθισμό, την άβυσσο της ανθρώπινης φύσης, τους φόβους, το πένθος, το ψέμα, τις καινούριες αρχές. Με γλώσσα αλήθειας και χωρίς ίχνος φόβου έκθεσης.

Όλοι οι ήρωες της ιστορίας είναι «χαλασμένοι». Άνθρωποι που έχουν βιώσει μια απώλεια σημαντική που τους καθόρισε. Άλλοι τη βίωσαν και βγήκαν απ’ αυτήν καλύτεροι, δημιουργικοί και φιλάνθρωποι κι άλλοι έκαναν την απώλεια εμπάθεια, εκδικητικότητα, αδυναμία. Τελικά, το πώς θα πορευτεί κάποιος στη ζωή του έχει να κάνει με το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένος; Ή με τις απώλειες και τις ιδιαίτερες συνθήκες που είχε στη διαδρομή του; Ένα βιβλίο για την ανέχεια στη σημερινή Ελλάδα, τον κοινωνικό ρατσισμό, ένα βιβλίο που υμνεί τη φιλία και τα οφέλη της ομαδικής ψυχοθεραπείας.

Η Ελευθερία Παπασάββα γεννήθηκε το 1974 στα Ιωάννινα, όμως σχεδόν όλα της τα χρόνια κατοικεί στην Αθήνα. Το 1994 απέκτησε τη φοιτητική ιδιότητα από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από εκεί και πέρα έκανε τα πάντα ανάποδα. Οικογένεια, σταδιοδρομία, σπουδές. Σήμερα είναι τελειόφοιτη στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης και οι «Μικρές Εμμονές» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

Χορηγοί επικοινωνίας Booze Cooperativa:
screenshot_6Booze Cooperativa
Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα.
Email: booze.crossteam@gmail.com
Tel.:+30 211 4053 733
Site: www.boozecooperativa.com
screen-shot-2018-10-14-at-10-44-35