Πρόσφατα η εξαιρετική καλλιτέχνης Dami Im παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ηλεκτρονικό μας περιοδικό kallitexnes.gr και στον Σπύρο Καλαματιανό και μίλησε για τα πρώτα της μουσικά βήματα, την νίκη της στο X-Factor, την πανδημία του κορωνοϊού, φυσικά για τον διαγωνισμό της Eurovision κ.α πολλά ενδιαφέροντα.

Συγκεκριμένα η Dami Im μας είχε αναφέρει για την Eurovision και την δεύτερη θέση που έλαβε:

Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη όταν μου δόθηκε αυτή η απίστευτη ευκαιρία. Ήθελα να δώσω τα πάντα και με την απίστευτη ομάδα μου, ήμουν πραγματικά περήφανη για αυτό που είχαμε δημιουργήσει και επιτύχει. Ακόμα αισθάνομαι τόσο περήφανη που είχα την ευκαιρία να μοιραστώ τη μουσική μου στο μεγαλύτερο παγκόσμιο μουσικό σόου του κόσμου.

Η εμπειρία του να είσαι εκεί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο που μιλούν διαφορετικές γλώσσες ήταν συναρπαστική. Έχω δημιουργήσει επίσης νέους θαυμαστές στο καλλιτεχνικό μου δρόμο που είναι τόσο ξεχωριστό και εξίσου σημαντικό.

Αφορμή αυτής της συνέντευξη όπου μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη (εδώ), η εκρηκτική Shaya, μια καλλιτέχνης που την αγαπάμε πολύ και μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες επιτυχίες, καθώς διαπρέπει σε Ελλάδα και εξωτερικό, ήθελε να κάνει ένα cover του “Sound Of Silence“, της συμμετοχής με την οποία διαγωνίστηκε η Dami Im στην Eurovision 2016, με την χώρα της Αυστραλίας.

Ακούστε την μαγευτική ερμηνεία της στο παρακάτω link:

http://https://www.facebook.com/watch/?v=1135149873521146

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η Shaya έχει προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα το 2015 με το “Sunshine” ενώ έκτοτε έχει καταθέσει τόσο συμμετοχή για την εθνική επιλογή της Ρουμανίας όσο και της Δανίας….Σίγουρα της ταιριάζουν και οι μπαλάντες (τρανταχτή απόδειξη το εν λόγω τραγούδι)

Φυσικά η Shaya κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να πάει Eurovision!

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός