Στην καρδιά της άνοιξης παραφράζοντας τον Jarmusch η Ελένη Αντωνίου έχοντας στο πλευρό της τους εκλεκτούς συνεργάτες της έρχεται στην Κάμιρο για να παρουσιάσει μια μουσική παράσταση βασισμένη στις ανάγλυφες συναισθηματικές εκδορές του ματαιωμένου έρωτα.

Στην καρδιά της άνοιξης παραφράζοντας τον Jarmusch η Ελένη Αντωνίου έχοντας στο πλευρό της τους εκλεκτούς συνεργάτες της έρχεται στην Κάμιρο για να παρουσιάσει μια μουσική παράσταση βασισμένη στις ανάγλυφες συναισθηματικές εκδορές του ματαιωμένου έρωτα. Το only raindrops left alive είναι το κύκνειο άσμα της σειράς παραστάσεων της νέα ερμηνεύτριας που προηγήθηκαν τον χειμώνα. Ο στόχος της παράστασης είναι να αφηγηθεί μια, μπορεί αόριστη, μπορεί και καθορισμένη, ερωτική εξομολόγηση που απηχεί την εσωτερική πάλη κάθε ανθρώπου που τραυματίζεται, ενδίδει, θεραπεύεται και εν τέλει ανασταίνεται.

Η Ελένη Αντωνίου μαζί με τους συνεργάτες της, ανερχόμενους σολίστες της νέας γενιάς, δημιουργούν ένα πολυμορφικό και ετερόκλητο μουσικό σύμπαν με θεατρική δομή, αφηγούμενοι μια ερωτική ιστορία. Στο only raindrops left alive ο θεατρικός λόγος αντικαθίσταται από επιλεγμένα τραγούδια του διεθνούς τζάζ ρεπερτορίου, της έντεχνης ελληνικής σκηνής και της λαϊκής παράδοσης. Την αφήγηση ενορχηστρώνει σκηνοθετικά ο Βαγγέλης Παπαδάκης, ενώ τη δραματουργική επεξεργασία αναλαμβάνει η Αγγελική Ντούφα. Τη δραματουργία του φωτός επιμελείται ο Γιώργος Καλέας και τα ηχητικά περιβάλλοντα σχεδιάζονται από τον Παύλο Χατζησάββα.

Συμμετέχει ο ηθοποιός Αντώνης Γκρίτσης.

334551962_165901679412710_8858943814922131306_n-800x445

Συντελεστές

Σύλληψη και φωνή: Ελένη Αντωνίου

Πιάνο: Θανάσης Μάντζαρης

Βιολί: Μανώλης Βουγιουκαλάκης

Κόντρα-μπάσο: Μάνος Βλάχος

Σκηνοθετική επιμέλεια: Βαγγέλης Παπαδάκης

Δραματουργική επεξεργασία: Αγγελική Ντούφα

Video Art: ΒάλιαΛολίδου

Σχεδιασμός φώτων: Γιώργος Καλέας

Σχεδιασμός ηχητικού περιβάλλοντος: Παύλος Χατζησάββας

Ηχογραφημένη φωνή: Αντώνης Γκρίτσης.

Που: Κάμιρος, Ιθάκης 32

Πότε: 06/04

Ώρα: 21:00

Προπώληση: Viva: 12 ευρώκαι στο ταμείου του Θεάτρου.