Κερδίστε διπλές προσκλήσεις, κάνοντας κλικ στην ένδειξη '+'

Η Φρόσω Στυλιανού
στο «El Convento Del Arte».
Πέμπτη 17 Μαΐου.

ΗΦρόσω Στυλιανού ξεδιπλώνει τον μουσικό της κόσμο σε μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική και γεμάτη ερμηνευτικές εκρήξεις παράσταση στο «El Convento Del Arte» την Πέμπτη 17 Μαΐου.

Η Στυλιανού προσεγγίζει μοναδικά τα αγαπημένα της τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία και όχι μόνο, ανοίγοντας μια μεγάλη αγκαλιά για τα τραγούδια που η ίδια έγραψε και που κυκλοφόρησαν στον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Άλλες μέρες».

Έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές, όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Μπάμπης Στόκας και την πρόσφατη συμμετοχή της στο σχήμα των Β. Παπακωνσταντίνου, Λ. Μαχαιρίτσα, Γ. Ζουγανέλη και Δ. Σταρόβα, προτείνει παράλληλα και τον δικό της προσωπικό ήχο και στυλ στις πιο ιδιαίτερες, προσωπικές της εμφανίσεις.

0v3a3705-edit-edit-2Μαζί της εξαιρετικοί μουσικοί, οι οποίοι δίνουν το στίγμα τους στην παράσταση με μοναδικές ερμηνείες και απόλυτη ελευθερία στο παίξιμο, προσφέροντας στα τραγούδια πολλαπλή διάσταση ακόμα και όταν η προσέγγιση είναι αφαιρετική και διάφανη. Ο Αντρέας Αποστόλου στο πιάνο, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου στο μπάσο και ο Στέφανος Δημητρίου στα τύμπανα ζωντανεύουν τις «Άλλες μέρες» της Φρόσως Στυλιανού, χαρίζοντας στο κοινό ήχους, χρώματα και συγκίνηση.

Η Φρόσω Στυλιανού, κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες το νέο της single με τον τίτλο «Συναυλία». Ένα τραγούδι που ισορροπεί ανάμεσα στην εγκλωβισμένη στα social media ζωή του σύγχρονου άνθρωπου και στην επιθυμία του να ζήσει πραγματικά. Η ιστορία ενός νέου κοριτσιού που ξεκινά για μια συναυλία ζωντανεύει σε ένα συγκινητικό ζεϊμπέκικο, σε μουσική, στίχους και ενορχήστρωση της ίδιας της ερμηνεύτριας.

screenshot_3«El Convento Del Arte»
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο, Αθήνα

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ώρα προσέλευσης: 21:30- Ώρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό

Πληροφορίες- κρατήσεις:
«El Convento Del Arte»
τηλ. 2105200602
email: info@elconvento.gr
web address: http://www.elconvento.gr/

Είσοδος: 8 euro
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

Επικοινωνία- Δημόσιες σχέσεις:
Χρήστος Καρυώτης
frosso_lel-convento-de-larte