Ο Dimo BG είναι αναμφισβήτητα, ένας καταξιωμένος-διάσημος dj & μουσικοσυνθέτης από την Βουλγαρία. H φήμη και η καριέρα του Dimo BG ξεπέρασε πολύ σύντομα την χώρα του τριαντάφυλλου και σύντομα έγινε γνωστός σε όλες τις χώρες των Βαλκανίων. Στο ενεργητικό του μετράει ήδη πάρα πολλές επιτυχίες – συνεργασίες και οι μετοχές του συνεχώς ανεβαίνουν.

Πρόσφατα έδωσε μια πάρα πολύ όμορφη συνέντευξη στον Σπύρο Καλαματιανό για λογαριασμό του site kallitexnes.gr. Απολαύστε την.

Τι είναι αυτό που σας έκανε να ασχοληθείτε με τη μουσική;

Γεννήθηκα σε μια οικογένεια μουσικών και δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Δοκίμασα κάτι διαφορετικό στο σχολείο, αλλά η μουσική δεν με άφησε ποτέ να φύγω.

DiMO BG Logotype black

Είχατε πρότυπα όταν ξεκινούσατε τη μουσική;

Υπάρχουν λίγα πράγματα στο μυαλό μου όσον αφορά τη μουσική, αλλά βασικά ψάχνω ένα συγκεκριμένο συναίσθημα που δίνει το συγκεκριμένο κομμάτι στους ακροατές. Ανεξάρτητα από το είδος το τέμπο κλπ. Το συναίσθημα είναι το κλειδί για μένα.

Είστε διάσημος dj & συνθέτης, μετράτε πολλές συνεργασίες και πολλές επιτυχίες. Ποια έχετε ξεχωρίσει;

Κυκλοφόρησα πάνω από 100 κομμάτια μέσα στα χρόνια με πολλούς και διαφορετικούς καλλιτέχνες, τραγουδιστές και μουσικούς. Αυτό που πιστεύω ότι είναι πιο επιτυχημένο είναι το “Walk Out”, είναι το 100% DiMO (BG) που κυκλοφόρησε στο D-Vine Sounds και το τελευταίο στο Defected 2016.

Πώς νιώσατε όταν ακούσατε το τραγούδι σας για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο και σε κλαμπ;

Ένιωθα καλά, ενθουσιασμένος, περίεργος… Είναι ένας συνδυασμός, πραγμάτων και συναισθημάτων κάθε φορά. Αλλά πάντα  νιώθω περήφανος που κάτι που έκανα χρησιμοποιείται όπως πρέπει!

DiMO (BG) Press Kit 2018 page 1

Περιγράψτε μου πώς είναι να κάνετε καριέρα στη μουσική βιομηχανία των Βαλκανίων;

Είναι δύσκολο να πετύχεις μεγάλους στόχους, αλλά το να έχεις αρκετό πάθος στην καρδιά βοηθά να παραμένεις παραγωγικός και να ξεχωρίζεις από το σωρό. Η συνέπεια, η σκληρή δουλειά, οι υψηλοί στόχοι και το περιβάλλον είναι το κλειδί!

DiMO BG press photo 17

Πως είναι η καθημερινότητα του Dimo BG;

Οικογενειακό πρωινό,  διάφορα ραντεβού, στούντιο όλη την ημέρα, μετά περνάω μερικές στιγμές με τον γιο μου και με την οικογένεια μου και πριν το κρεβάτι, τελειώνω πάντα τις καθημερινές μου εργασίες και προγραμματίζω την επόμενη μέρα (μερικές φορές χρειάζεται να δουλεύω όλη τη νύχτα).

DiMO BG press photo 13

Περιγράψτε τον εαυτό σας σε λέξεις ή φράσεις.

Είμαι ο πατέρας και ο σύζυγος που είναι καλός φίλος και έχει απεριόριστο πάθος με τη μουσική.

DiMO BG press photo 9

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα;

Δουλεύω σε κάποια διαφορετικά είδη μουσικής αυτήν τη στιγμή. Έχω ήδη τελειώσει μερικά κομμάτια και σκέφτομαι ένα άλμπουμ, διαφορετικό από τα άλλα. Μαζί με αυτό συνεχίζω να τρέχω το δικό μου label και προγραμματίζω τις νέες μου κυκλοφορίες μέχρι το τέλος του 2020!

DiMO BG press photo 1

Ποια είναι τα ανεκπλήρωτα όνειρά σας που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο άμεσο μέλλον;

Γκράμι και Όσκαρ.

Στη μέση μιας πανδημίας, δώστε μας το δικό σας μήνυμα…

Η μουσική μπορεί να θεραπεύσει την ψυχή σας!

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός