Η Αφεντούλα Ραζέλη σε μια καινούργια συνεργασία με το Τρίο Κατάρα..(το όνομα ειναι επήρρεια απο το Τρίο Κιτάρα ,γνωστό παλιό μουσικό τρίο)..

Ενα μουσικό σχήμα που αποτελείται απο τους ταλαντούχους της νέας γενιάς μουσικούς, Παναγιώτη Διαμάντη,Κωστή Κωστάκη και Σωτήρη Λέτσιο..Τρεις κιθάρες και τρεις φωνές δίνουν στο Τρίο Κατάρα μια αίσθηση που σε πάει πίσω στο παλιό αστικό λαϊκό τραγουδι του ΄30,΄40 και ΄50,παντρεύοντας παράλληλα ηχοχρώματα και αρμονίες από άλλα μουσικά είδη..αλλά και δημιουργώντας νέα τραγούδια συνδυάζοντας και αναμειγνύοντας παλιότερες με νεότερες μουσικές δομές.

Ετσι λοιπόν το Τρίο Κατάρα θα ντύσει το ιδιαίτερο και μοναδικό ηχόχρωμα της Αφεντούλας,τα τραγούδια της δισκογραφίας της αλλά και τραγουδια αγαπημένα προσαρμοσμένα στις τρείς κιθάρες,δημιουργώντας μια μοναδική αισθηση οικειότητας,παρέας και ανταμώματος..

Όπως λέει η ίδια,΄΄επιθυμώ μέσα από το τραγούδι να μεταδώσω στους ακροατές την πολύτιμη αίσθηση της ένωσης,του οικείου,της φιλοξενίας,της χαράς,της γιορτής΄΄..

Παρασκευές 9-16-23-30 Οκτώβρη

Στο Μπαράκι της Διδότου,Διδότου 3.Αθήνα.

Εναρξη στις 9:00

Εισοδος  8 ευρω.

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός

Latest posts by Σπύρος Καλαματιανός (see all)