ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ 

« Μόνο να’ρθεις» 

 

Μουσική:Βασίλης Κατσούλης  /  Στίχοι: Άννα Κατσούλη

Το τραγούδι «Μόνο να’ρθεις»  ανήκει στο 2ο προσωπικό άλμπουμ της Άννας Κατσούλη με τίτλο «Επιστροφή» και κυκλοφορεί από τη Zoe Music Ltd.

Το  «Μόνο να’ρθεις» κορυφώνει τα συναισθήματα μέσα από αντιθέσεις:     τη λυρικότητα του βιολιού και το aggressive ροκ στοιχείο  ,που παρουσιάζει για πρώτη φορα η νεαρή ερμηνεύτρια.

Ο συγκεκριμένος δίσκος αποτελεί εξ ολοκλήρου μια αδελφική σύμπραξη με προσωπικό χαρακτήρα!Η Άννα Κατσούλη υπογράφει τους στίχους και την ερμηνεία των τραγουδιών,ενώ ο αδερφός της Βασίλης Κατσούλης,τις συνθέσεις και ενορχηστρώσεις.

 

Ακούστε το τραγούδι εδώ: 

https://www.youtube.com/watch?v=APuc_4ldjco 

 

Στίχοι: 

Μέρες κυλούν 

Και φορούν ίδιο όνομα 

Ίδιο το αύριο με το χθες 

 

Μόνο να’ρθεις 

Δώσε μου πίσω το φως της αυγής 

Κι άσε να ελπίζω 

Για μια ζωή πως θα’ρθεις 

Και στ’όνειρό μου μη διαβείς 

Να βγει ο ήλιος,να’σαι εκεί 

Για μια φορά μόνο 

Να’ρθεις 

 

Πέτρινο βλέμμα 

Μαβί 

Ποιος με κέρασε 

Τέτοια ατέλειωτη πληγή 

 

Μόνο να’ρθεις 

Δώσε μου πίσω το φως της αυγής 

Κι άσε να ελπίζω 

Για μια ζωή πως θα’ρθεις 

Και στ’όνειρό μου μη διαβείς 

Να βγει ο ήλιος,να’σαι εκεί 

Για μια φορά μόνο 

Να’ρθεις 

Άννα Κατσούλη Mini Bio: 

Η Άννα Κατσούλη είναι ερμηνεύτρια, μουσικός και ανερχόμενη τραγουδοποιός,ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως δασκάλα μουσικής.Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής, όμως οι ρίζες της κρατούν από τα Σφακιά της Κρήτης και τη Σαντορίνη.

Προερχόμενη από μια 12μελή υπεροπλύτεκνη καλλιτεχνική οικογένεια, τα πρώτα ερεθίσματα δόθηκαν πολύ νωρίς και στα 13 της η Άννα τραγουδά επαγγελματικά με το οικογενειακό μουσικό σχήμα “Ηχαγωγός” πραγματοποιώντας φιλανθρωπικές κυρίως συναυλίες ανά την Ελλάδα,υπό τη διεύθυνση και επιμέλεια του πατέρα της.

Σπούδασε μουσική 16 χρόνια στο Ωδείο “Ορφέας” παρακολουθώντας μαθήματα θεωρητικών, χορωδίας, φλάουτου και πιάνο. Έχει πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού,λαμβάνοντας και διάκριση από τον Γιώργο Κατσαρό και την κριτική επιτροπή. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα “Εκπαίδευσης & Αγωγής στην Προσχολική ηλικία” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2017 ξεκινά να εμφανίζεται σε μικρές μουσικές σκηνές, πραγματοποιεί συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος και συμμετέχει σε επιτυχημένες μουσικο-θεατρικές παραστάσεις.
Επιπλέον, συμμετάσχει δισκογραφικά σε τραγούδια για το επιστημονικό περιοδικό «Το παράθυρο», και από το 2018 διοργανώνει φιλανθρωπικές συναυλίες με τίτλο “Κάθε νότα μου για σένα” τραγουδώντας προς ενίσχυσην φιλανθρωπικών οργανισμών.                                                  To 2018 γίνεται ευρύτερα γνωστή  μέσα από την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τσ’αγάπης και του έρωτα»,που ξεπερνά συνολικά τις 10 εκατ. προβολές στα social media.Τον Ιούνιο του 2019 κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό της cd άλμπουμ  «Κρυμμένος Ουρανός»,από τη Zoe Music Ltd,όπου,εκτός από τη φωνή της ,ντύνει στιχουργικά και 3 τραγούδια.                 Από το 2019 η νεαρή ερμηνεύτρια περιοδεύει σε μικρές μουσικές σκηνές της Ελλάδας με προσωπικές συναυλίες,συμμετέχει σε αφηγηματικές παραστάσεις ως μουσικός/στιχουργός και βρίσκεται στο πλευρό καταξιωμένων συνθετών (όπως Ζ.Τηγανούρια,Γ.Νικολάου κ.α.) ως βασική τραγουδίστρια.

Το καλοκαίρι του 2020 κυκλοφόρησε από τη Zoe Music το νέο μουσικό άλμπουμ της  Άννας Κατσούλη με τίτλο «Επιστροφή»,ενα mini album με διαφορετικά ηχοχρώματα και συναισθήματα,που αποτελεί εξ ολοκλήρου μια δημιουργική & αδελφική σύμπραξη,καθώς η ίδιας υπογράφει το στίχο και ο Βασίλης Κατσούλης τις συνθέσεις και ενορχηστρώσεις.

Στη δυσχερή περίοδο της πανδημίας,η Άννα Κατσούλη κατάφερε να παραμείνει καλλιτεχνικά δημιουργική μέσα από τη διοργάνωση διαδικτυακών συναυλιών (π.χ. Online Συναυλία «Κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός»,δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=M4t2enfzl6M  )  ,τη συμμετοχή στη δισκογραφία («Επανασταση του 1821»,μουσική:Ζωής Τηγανούρια/στίχοι:Τ.Θεοδωρακόπουλος),τη μουσικοπαιδαγωγική (“Annas Kids project» : δείτε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=1TAW0H6KEAI ) και τη συνδημιουργία νέων τραγουδιών ,του επόμενου δίσκου ,με το σταθερό συνθέτη και αδερφό της,Βασίλη Κατσούλη.

 

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός