Μάγεψε για ακόμη μία φορά το κοινό της η χαρισματική ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη στο Live Streaming που έκανε χθες το βράδυ.

Γράφει ο Νίκος Γινάργυρος
Μία ξεχωριστή συνάντηση με το κοινό της πραγματοποίησε χθες το βράδυ η δημοφιλής ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία έκανε τα πάντα για να έρθει όσο γίνεται πιο κοντά, όπως το είχε υποσχεθεί 2-3 ημέρες νωρίτερα στην ανακοίνωση αυτού του ξεχωριστού live. Πολύ απλά ντυμένη, μέσα από το σπίτι της, με συντροφιά της ένα συνθεσάιζερ και φυσικά την χαρισματική φωνή της, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, ερμηνεύοντας δικά της τραγούδια όπως τα “Λαβύρινθοι“, “Πως συνεχίζεται η Ζωή“, “Εσένα Περιμένω“, “Έλα λίγο πιο κοντά“, “Καμία Ψυχή” κ.α. αλλά και άλλων δημιουργών όπως τα “Να με προσέχεις” του Νίκου Πορτοκάλογλου, “Δεν μπορώ” του Νίκου Ζούδιαρη και άλλα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο νέο της τραγούδι “Ξάπλωσε με στη γη” το οποίο κυκλοφόρησε μόλις πριν 20 ημέρες και ήδη έχει ξεπεράσει τις 200.000 προβολές. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το τραγούδι αυτό το έγραψε για την δύναμη και την ενέργεια που παίρνει από την επαφή της και την σύνδεσή της με την γη, αφού μία από τις αγαπημένες της ασχολίες είναι και η Yoga.

pavlina_voulgaraki-2

Τα μηνύματα έπεφταν βροχή από τους εκατοντάδες θαυμαστές της που την αποθέωναν και σε αυτό το “ψηφιακό” live και ο αδερφός της Διονύσης Βουλγαράκης που ήταν εκεί για να την ενθαρρύνει, τις διάβαζε κάποια από τα μηνύματα των θαυμαστών της. Ο Διονύσης Βουλγαράκης είναι ο άνθρωπος πίσω από την Παυλίνα που επιμελείται το κάθε της βήμα καλλιτεχνικά, την εμφάνισή της και έκανε και την παραγωγή (Post & Video Production) στο τελευταίο της βιντεοκλίπ με τίτλο “Ξάπλωσε με στη γη“.

Τελικά, όταν μία καλλιτέχνιδα όπως η Παυλίνα Βουλγαράκη έχει την δύναμη και την ικανότητα να ξεπερνάει κάθε απόσταση, να περνάει μέσα από τις οθόνες και να “αγγίζει” τόσο όμορφα και γλυκά τις ψυχές μας, αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό και ξεχωρίζει τον πραγματικό Καλλιτέχνη, αφού τα απλά είναι τα πιο όμορφα, τα πιο αληθινά και ουσιαστικά!

Παυλίνα μας εμείς να σου ευχηθούμε να συνεχίσεις να μας χαρίζεις τόσο όμορφες στιγμές και να μας εμπνέεις πάντα με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις!

Ευχαριστώ πολύ την Ευαγγελία Λιάπη για την παραχώρηση των video.