Το ευρύ κοινό την γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show του ΣΚΑΪ «The Voice» όπου ήταν στην ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Κορδούλη, η οποία μόλις κυκλοφόρησε το  -που πρώτος έχει ερμηνεύσει ο Chris Isaak- σε διασκευή και παραγωγή του  Mark Angelo.

Την σκηνοθεσία του cover έκανε ο Φραγκίσκος Κουλούρας και το make up η Μαρία Διάκου.

Η Κωνσταντίνα Κορδούλη έχει σπουδάσει μουσική και έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες όπως: Διονύσης Σαββόπουλος, Δήμητρα Γαλάνη, Έλλη Πασπαλά ενώ έχει συμμετάσχει με μουσικοθεατρικές παραστάσεις στο πλευρό των: Μάξιμο Μουμούρη, Άκη Σακελλαρίου, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Κωνσταντίνο Ασπιώτη και Όμηρο Πουλάκη.

Η νεαρή και ταλαντούχα ερμηνέυτρια με την βελούδινη φωνή της ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια και σίγουρα στο μέλλον θα μας απασχολήσει ευχάριστα.

Δείτε το video παρακάτω: 

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός