Η Πέγκυ Ζήνα σε μία μοναδική εμφάνιση στο «Ίχνος», μας ταξίδεψε με τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και με ένα ρεπερτόριο που δεν την έχουμε συνηθίσει!

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία έζησαν όσοι θαμώνες παραβρέθηκαν στον όμορφο χώρο του «Ίχνους» στον Πειραιά το βράδυ της 13ης Ιουνίου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα, με διάθεση φανερά κεφάτη, παρουσίασε στο κοινό της ένα διαφορετικό ρεπερτόριο, με έντεχνα τραγούδια που κατέχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της.

Η Πέγκυ Ζήνα δίνοντας το δικό της ηχόχρωμα στη βραδιά, ερμήνευσε με πάθος και σεβασμό κομμάτια από το έντεχνο ρεπερτόριο και παρέσυρε τους ακροατές της σε γνώριμα μελωδικά μονοπάτια με την εκφραστική και μοναδική φωνή της. Έχοντας ως σκηνικό το αισθαντικό περιβάλλον του «Ίχνους» και πλαισιωμένη μόνο από ένα βιολί και ένα πιάνο, δημιούργησε μία ατμοσφαιρική, μυσταγωγική και ακουστική βραδιά, ταξιδεύοντας μας μοναδικά, έτσι όπως μόνο η Πέγκυ Ζήνα ξέρει.

Ανάμεσα στις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς, ήταν και το ντουέτο με την σπουδαία ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου, με την οποία δεν θα μπορούσαν παρά να μοιραστούν τραγούδια με δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική δισκογραφία, όπως το «Το δίχτυ» και το «Η σωτηρία της ψυχής», προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Με αυτό το πρόγραμμα-έκπληξη, η Πέγκυ Ζήνα χάρισε στο κοινό της μια διαφορετική εμφάνιση, από αυτές στις οποίες δεν την έχουμε συνηθίσει και η οποία θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Ευχαριστούμε τον χώρο πολιτισμού “Ίχνος” για αυτή την ξεχωριστή βραδιά και ανυπομονούμε να βρεθούμε και σε επόμενες τέτοιες βραδιές με τόσο ξεχωριστούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Το kallitexnes.gr ήταν εκεί, κατέγραψε την βραδιά και παρουσιάζει κάποιες από τις ξεχωριστές ερμηνείες της Πέγκυς Ζήνα, αλλά και τα δύο ντουέτα με την μοναδική Λένα Αλκαίου.

Έχοντας ως σκηνικό το αισθαντικό περιβάλλον του «Ίχνους» και πλαισιωμένη μόνο από ένα βιολί και ένα πιάνο, δημιούργησε μία ατμοσφαιρική, μυσταγωγική και ακουστική βραδιά, ταξιδεύοντας μας μοναδικά, έτσι όπως μόνο η Πέγκυ Ζήνα ξέρει.

34191631_10216630086890592_3226430134844129280_n