Παντελής Κυραμαργιός.
«Δυο Σπιθαμές Ακόμα».
Ένα ιδιαίτερο live με τον Παντελή Κυραμαργιό.
Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στη «Μισιρλού» στη Θεσσαλονίκη.

«Δυο Σπιθαμές Ακόμα» στο δρόμο της «Αρετής» καλείται να διανύσει όποιος βρεθεί στη «Μισιρλού» την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου. Μια πορεία ενδοσκόπησης, ένα κοίταγμα προς τα μέσα με τη συντροφιά των στίχων, ένα ταξίδι-εξερεύνηση του εαυτού μας με οδηγό τη μουσική που μας ενώνει με την πηγή της ύπαρξής μας.

«Ευτυχήτητα είναι η ικανότητα του ανθρώπου να ανακαλύπτει την ευτυχία», λέει ο Παντελής Κυραμαργιός που αναζητά συνεχώς τρόπους για να κάνει ολοένα και περισσότερους συνοδοιπόρους στις συναυλίες του, να δημιουργεί δεινούς ευτυχητές, ακούραστους δηλαδή ιχνηλάτες της ευτυχίας.

1cd9c3d296470433881b60615945020cΤα γεμάτα συναίσθημα τραγούδια του μας παίρνουν απ’ το χέρι και μας εξαγνίζουν. Μας οδηγούν στην κάθαρση. Γιατί «Το νεράντζι είναι πικρό. Μα κάνει καλό γλυκό».

Τραγούδια που καμιά φορά μπορεί να τα προσπερνάμε χωρίς να έχουμε νιώσει την ουσία τους, στέκονται μπροστά μας και γίνονται καθρέφτες.

Τραγούδια του Παντελή Κυραμαργιού από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, ακυκλοφόρητες συνθέσεις του, αλλά και δικές του εκδοχές σε αγαπημένα παραδοσιακά και αναπάντεχα σύγχρονα τραγούδια.

Επί σκηνής με τον Παντελή θα είναι ο Βάϊος Πράπας στην ηλεκτρική κιθάρα-μπουζούκι και ο Θανάσης Μάντζαρης στο πιάνο.

Special guest: Μάγδα Θεοσίδου.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου.
Ώρα έναρξης: 22.00

«Μισιρλού»
Διεύθυνση: Πολυτεχνείου 17-Θεσσαλονίκη.

94c07b6b-deca-41b5-a58d-cff0b6456b98