Η Πένυ Σκάρου στείλει τα δικά της μηνύματα οδικής ασφάλειας, αφού έχει την δύναμη να «φλερτάρει» με τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος που της άλλαξαν ριζικά τη ζωή!

Η τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου, η οποία μας συγκλόνισε πριν από τρία χρόνια με το σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα που είχε, με αποτέλεσμα να της ακρωτηριαστεί το δεξί της πόδι, επανέρχεται δυναμικά με νέο τραγούδι, που επανακυκλοφορεί από την ίδια, σε μουσική και στίχους του Λάκη Παπαδόπουλου και αναμένεται να δημιουργήσει αίσθηση.

Ο λόγος για το τραγούδι με τίτλο «Σε ζητάω» που κυκλοφορεί από την Heaven Music, σε σκηνοθεσία Άλεξ Κωνσταντινίδη και ενορχήστρωση και παραγωγή του Κιμ Διαμαντόπουλου.

screenshot_572

Η Πένυ Σκάρου έρχεται να μας σοκάρει, να μας ευαισθητοποιήσει, αλλά και να στείλει τα δικά της μηνύματα οδικής ασφάλειας, αφού έχει την δύναμη να «φλερτάρει» με τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος που της άλλαξαν ριζικά τη ζωή!

Η Πένυ Σκάρου πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ του νέου της τραγουδιού, οδηγώντας μηχανάκι, όπως και τη βραδιά που έχασε το πόδι της, ενώ βλέπουμε και τον οδηγό ενός αυτοκινήτου να πίνει ένα μπουκάλι ουίσκι πριν οδηγήσει και πέσει πάνω στην Πένυ!

Όλα αυτά εξελίσσονται στην περιοχή της Βαρυμπόμπης για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Ας το απολαύσουμε και να ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδο!