Ο Δώρος Δημοσθένους επιστρέφει στη «Babel»!
Παρασκευή 19 Απριλίου, 22.00

ΟΔώρος Δημοσθένους επιστρέφει μετά από 2 sold out παραστάσεις το περασμένο φθινόπωρο, στον ατμοσφαιρικό χώρο της «Βαβέλ» στο Μαρούσι! Λίγο πριν το καλοκαίρι και στην καρδιά της άνοιξης, μας παρουσιάζει τη δική του ξεχωριστή μουσική πρόταση.

Χαμηλόφωνος, εσωτερικός, λιτός, ουσιαστικός, με αιχμή την παθιασμένη ερμηνεία του. Με την συνοδεία στο πιάνο ενός εξαιρετικού σολίστα, του Νεοκλή Νεοφυτίδη, ενώ στο ακορντεόν ο ξεχωριστός Βασίλης Δρογκάρης!

Με την ευαισθησία και τον δυναμισμό της φωνής του σε πρώτο πλάνο, με το τραγούδι γυμνό, ο Δώρος Δημοσθένους καταθέτει αποκαλυπτικές, αισθαντικές ερμηνείες και απρόβλεπτες διασκευές από τον διεθνή κινηματογράφο και το ελαφρό ελληνικό τραγούδι μέχρι το λαϊκό και το ρεμπέτικο.

Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.

Ένα μουσικό ταξίδι που δεν πρέπει να χάσετε!!

Πληροφορίες:

«Babel» Πυρήνας Τέχνης
Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι

Τηλέφωνο κρατήσεων: 215-5252982, 6973392972
Είσοδος: 12€ (μπύρα/κρασί)

Official facebook page: Δώρος Δημοσθένουςhttps://www.facebook.com/DorosDimosthenousOfficial/
babel-afisa-dimosthenous