Μπορεί οι περισσότεροι να βρίσκονται σε καλοκαιρινές διακοπές και η Αθήνα να έχει «αδειάσει», όμως ωραία πράγματα συμβαίνουν στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Πριν λίγες μέρες μάθαμε πως γυρίστηκε το βίντεο κλιπ του νέου single “MAKOROKOTO” του αγαπημένου μας Monsieur Zeraw, γνωστού χρόνια στην ελληνική μουσική βιομηχανία από το συγκρότημα “Vegas”. Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, στον Κεραμεικό, και οι συντελεστές μιλούν ήδη για ένα απόλυτα fresh & fun αποτέλεσμα!

b2ap3_medium_IMG-3f58344ad36bc78abc7bde69f636faca-V b2ap3_medium_IMG-8132315a61b579969d86ad3525bb64cf-V

Πρωταγωνίστρια-έκπληξη του κλιπ είναι η εντυπωσιακή Shaya, ενώ παίρνουν μέρος επίσης ο σχεδιαστής Andrew Honeycutt, η περσόνα Τζώρτζια Σιακαβάρα και διάφορα μοντέλα.

Το ύφος που θέλησε να δώσει ο Zeraw στο βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού ήταν φρέσκο, έθνικ, αλλά και με στοιχεία avant garde, γι’αυτό και το art direction &styling δε θα μπορούσε να αναλάβει άλλος από τον Δημήτρη Στρέπκο του γνωστού brand Celebrity Skin, τον οποίο μάλιστα θα δούμε και στο βίντεο κλιπ! Ανυπομονούμε να δούμε σύντομα το αποτέλεσμα και να ακούσουμε το “MAKOROKOTO” που κυκλοφορεί από την Spicy σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα!

 

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός