Η Μαρία Ιακώβου και ο Παναγιώτης Μπουραντώνης κυκλοφόρησαν το γνωστό «Μέτρα» που πρώτοι έχουν ερμηνεύσει η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας.

Η ιδέα γι’ αυτό το cover «γεννήθηκε» κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους εμφανίσεων και τώρα έγινε πραγματικότητα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Το «Μέτρα» είναι σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, την ενορχήστρωση και παραγωγή έκανε ο Αντώνης Τσακιρέλης, ενώ η οπτικοποίηση του cover έγινε από τον Φραγκίσκο Κουλούρα.

Η Μαρία Ιακώβου έχει στο ενεργητικό της πολλές σημαντικές συνεργασίες κι αγαπημένα τραγούδια, όπως τη διαχρονική επιτυχία «Μαύρα Μεσάνυχτα», «Πάλι δεν είσαι εδώ» κ.α.

Ο Παναγιώτης Μπουραντώνης ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στο «The Voice» όπου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και έχει κυκλοφορήσει δυο τραγούδια το «Άστο» και «Πες του να φύγει».

Οι δυο καλλιτέχνες εμφανίζονται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Καλαμάτας με μεγάλη επιτυχία.

Το cover τους «Μέτρα» κυκλοφορεί από το Οfficial Youtube Channel του Greek Parea.

Δείτε το video:

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός