Με θερμό χειροκρότημα επιβράβευσε το αθηναϊκό κοινό την παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Το έργο του Ανδρέα Φλουράκη που σκηνοθέτησε η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Θεσσαλικού Θεάτρου Κυριακή Σπανού είχε θερμή υποδοχή και απέσπασε τα επαινετικά σχόλια του κοινού και των προσκεκλημένων.
Ανάμεσα σ’ αυτούς που συνεχάρησαν τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης ήταν ο π. Υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, οι βουλευτές Λάρισας Άννα Βαγενά και Βασίλης Κόκκαλης, η κ. Στέλλα Μπάσδρα, μέλος του Δ.Σ. του Θεσσαλικού Θεάτρου, ο Πλάτων Μαυρομούστακος και πολλοί καλλιτέχνες. Ανάμεσα τους οι Υρώ Μανέ, Αιμιλία Υψηλάντη, Υβόννη Μαλτέζου, Νίκος Διαμαντής και Ιωάννα Μακρή, Γιάννης Αναστασάκης και Ζαχαρούλα Οικονόμου, Γιασεμή Κηλαηδόνη, Πέρης Μιχαηλίδης, κ.α.

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός