Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείτε στο Ζάππειο το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου της Αθήνας, όπου όλοι οι φίλοι του καλού βιβλίου μπορούν να επισκεφθούν για να αγοράσουν και να αποκτήσουν ένα, που θα τους συντροφεύει τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου.

Το φεστιβάλ θα λειτουργεί καθημερινά από 3 εως 19 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Πέμπτη 18.00 – 22.50, Παρασκευή και Σάββατο 18.00 – 23.00 και Κυριακή 10.30. – 15.00 και 18.00 – 22.30.

Την Δευτέρα 6 Σεπτεμβριου 2021 και ώρα 20.00 πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων. Οι μεγαλύτεροι εκδοτικοί οίκοι της χώρας μας δίνουν το παρρόν, με απόλυτα οραγανωμένα περίπτερα και ανθρώπους που εξυπηρετούν με μεγάλη προθυμία τον κόσμο. Ξεχωρίσαμε τους εκδοτικούς οίκους Σ.Ι Ζαχαρόπουλος, Aγγελάκη, Σύγχρονη Εποχή, Ψυχογιός, Μεταίχμιο κ.α.

Η βιβλιοπαρουσίαση του μυθιστορήματος Φυλάξου Καποδίστρια του συγγραφέα Τάσου Μακράτου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 24 γράμματα, στο περίπτερο 144, είναι μία εκ των εκδηλώσεων που έχει ξεχωρίσει.

Το νέο έργο βιβλίο του Τάσου Μακράτου είναι ένα συγχρονο κοινωνικό μυθιστόρημα με θέμα τη βία κατά των γυναικών που μαστίζει τη σύγχρονη κοινωνία μας.

Τον συγγραφέα τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών , φίλοι του λογοτέχνες, δημοσιογράφοι, εικαστικοί κ.α.

ACAZAPEIO2

Μεταξύ των οποίων παρευρέθηκαν ο πρωην Πρόεδρος της ΕΕΛ κ. Παύλος Ναθαναήλ, ο συγγραφέας κ. Γιώργος Σταυράκης , η συγγραφέας κ . Τζένη Βλαχώνη, και μέλος της UNESCO , Τέχνης Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, η συγγραφέας κ. Κατερίνα Ντούγκα – Κοτοπούλου, μέλος της ΕΕΛ και η δημοσιογράφος mcnews.gr, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ κ. Μαρία Χατζηνικολάου.

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός