Με τεράστια επιτυχία και προσέλευση πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Art and Fashion Show 2023, σε οργάνωση και καλλιτεχνική διεύθυνση Μαρία Αγραπίδου στις 12 Ιουλίου 2023, 9:00 μ.μ στο Blue Lagoon (Akti Themistokleous 35-41, Pireas 185 37, τηλέφωνο: 21 0451 9324) του Πειραιά!

Στο πιο δημιουργικό event του 2023 συμμετείχαν με υπέροχες δημιουργίες τους οι Maik Nicolatos, Erotokritos, Desmira Collection, Vasilis & Roxani Luxury Handmade Bags, Bridal Loft Athens, Pantazonas, Skin It Fashion Design και Handmade Stories. Στην εκδήλωση τραγουδήσε ο Ραπερ King DieM, ενώ ακόμα έγινε παρουσίαση θεατρικού μονολόγου με αφορμή το κίνημα του #MeToo στο χώρο της μόδας σε κείμενο και σκηνοθεσία Μαρία Αγραπίδου με την Λία Εγγλέζου. Ακόμα έγινε η ακρόαση ανάγνωσης δοκιμίου της Μαρία Αγραπίδου από την Βασιλική Τσούκαλη. Ανάμεσα στις πλούσιες δράσεις περιλήφθηκε επίσης χορός από τον Samy Fuego και την Marianna και τον Υπερίωνα με την Βίκυ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Guest Star: Δημήτρης Παναρετάκης Το Μακιγιάζ επιμελήθηκαν οι DATA TYPE – ATELIER DE BEAUTE, τα μαλλιά οι Kyana Hair Experts Φωτογραφίες: Σπύρος Μυλωνάς, Θάνος Γεωργίου Βιντεοσκόπηση: Hyperion Productions Ήχος – Φώτα: Γιάννης Μαρίνης Δημιουργία αφίσας – Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Αρφάνης

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ – ART DIRECTOR ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ «ART AND FASHION», ΜΑΡΙΑ ΑΓΡΑΠΙΔΟΥ

Η Μαρία Αγραπίδου έχει εμπειρία στην οργάνωση events. Έχει αναλάβει την οργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης «ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ», που είναι και εμπνεύστρια. Η εκδήλωση «ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» είναι ισχυρός καλλιτεχνικός θεσμός με αφορμή τα άτομα με αναπηρία. Με εναρκτήριο άξονα την τέχνη, προωθεί το πλάνο δράσης για ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα αναπηρίας, βοηθώντας στην εξάλειψη παρανοήσεων και στερεοτύπων. Μέσα από πολυδύναμες καλλιτεχνικές δράσεις, η «ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» προωθεί επιπλέον την αναγκαιότητα της στοματικής υγείας σε άτομα με αναπηρία. Το 2022 παρακολούθησαν την εκδήλωση πάνω από 700 άτομα. Κάθε χρόνο ως μέλος της προληπτικής επιτροπής του Ο.Σ.Π διοργανώνει δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας καθώς επίσης και Ενημερωτικές Ομιλίας – Δράσεις για την πρόληψη και προαγωγή στοματικής υγείας. Έχει διοργανώσει δύο πετυχημένες εκδηλώσεις του συλλογικού επιστημονικού βιβλίου «8 λόγοι για να κόψεις το κάπνισμα», του οποίου ήταν επίσης μια από τους συγγραφείς.

356604881_652207256540618_6117139155549464208_n