Οι εκδηλώσεις αυτές θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το κανάλι Youtube και τη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ από Δευτ. 26/10-Σάβ. 31/10.

Youtube Channelhttps://www.youtube.com/c/ianos/featured

Οι επιλεγμένες εκδηλώσεις της ερχόμενης εβδομάδος είναι:

 

1. Διαδικτυακή συζήτηση «Συναντήσεις με Συγγραφείς» στο café του ΙΑΝΟΥ. Ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με τον Κωνσταντίνο Φίλη, με αφορμή το νέο του βιβλίο «Η Ελλάδα στη γειτονιά της», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Ένα βιβλίο όπου ο συγγραφέας αναδεικνύει και αναλύει τα γεγονότα που σημάδεψαν την ελληνική εξωτερική πολιτική και τις μελλοντικές επιλογές της ελληνικής ηγεσίας κατά την περίοδο 2015-2020. Μια συζήτηση, σε πρώτο πρόσωπο, για την τέχνη, την κοινωνία, τη ζωή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ την Τρίτη 27/10 στις 18:00.

2. Διαδικτυακή παρουσίαση βιβλίου της Πασχαλίας Τραυλού, με τίτλο «Η γιατρίνα»εκδ. Διόπτρα. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Νίκο Θρασυβούλου καθώς και τον δημοσιογράφο και διευθυντή σύνταξης της Μηχανής του Χρόνου Δημήτρη Πετρόπουλο για το βιβλίο της «Η γιατρίνα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ τη Δευτέρα 26/10 στις 18:00.

 

Για να παρακολουθήσετε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού Διηγήματος αλλά και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες, παρουσιάσεις κάντε την εγγραφή σας (subscribe) στο κανάλι του ΙΑΝΟΥ στο Youtube!

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός