Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00
Χώρος Τέχνης «Art63» της Δραματικής Σχολής Αθηνών «Γ. Θεοδοσιάδης»

Οι εκδόσεις Βιότοπος με χαρά σας καλούν σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και ποίηση για την παρουσίαση της νέας σειράς εκδόσεων για το 2020 με τίτλο «στον βυθό της Θάλασσας.».

Αφιερωμένη στο ανεξερεύνητο, ανυποχώρητο και αδιεκδίκητο μπλε, τις φυκιάδες, τα νερένια λιβάδια της Ποσειδωνίας, τις μοναδικές ανεμώνες, τα μικρά πολύχρωμα ψαράκια, τα κοχύλια του βυθού και την αγάπη μας για τη Θάλασσα και την ανυπολόγιστη ομορφιά της…

Η Θάλεια Ζεϊμπέκη αντλώντας έμπνευση από όλη αυτή την μυστική και σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητη ζωή, ζωγραφίζει τους σιωπηλούς ευαίσθητους οργανισμούς που κατοικούν στο νερένιο βασίλειο. Η νέα σειρά των εκδόσεων Βιότοπος περιλαμβάνει εκτός από τις υδατογραφίες των ειδών και περιγραφές της ζωής και των συνηθειών τους.

Σας περιμένουμε όλους στην ετήσια εκδήλωση για τη νέα μας σειρά όπου θα παρουσιαστούν οι υδατογραφίες και αποσπάσματα από το περιεχόμενο των εκδόσεων.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν με τραγούδια γνωστών συνθετών, εμπνευσμένα από τη Θάλασσα, ο ερμηνευτής Γιάννης Λεκόπουλος, η μουσικός-συνθέτρια Αρετή Κοκκίνου στην κιθάρα και η μουσικός Μαρία Νίττη στο ακορντεόν. Μαζί τους η ερμηνεύτρια Γιώτα Λιαποπούλου.
Αποσπάσματα από τα ποιήματα σημαντικών Ελλήνων ποιητών, που περιλαμβάνονται στη νέα σειρά, θα απαγγείλουν η Θάλεια Ζεϊμπέκη και η δημοσιογράφος και μουσική παραγωγός Αριστέα Κοντόζογλου, η οποία θα προλογίσει την εκδήλωση.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00

στον χώρο Τέχνης «Art63» της Δραματικής Σχολής Αθηνών «Γ. Θεοδοσιάδης»

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 63, Αθήνα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο info@viotopos.com ή στο 210 8821817.

«ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΟΤΟΠΟΣ»

http://www.viotopos.com/gr_main.html