ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΠΑΡΚΟ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ – ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ

 

“ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2021″

11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

 

 

 

Η νεαρή τραγουδοποιός Μαρίνα Σάττι, τέσσερα χρόνια μετά την σαρωτική επιτυχία της “Μάντισσας” κατακτά για άλλη μια φορά μέσα σε λίγες ώρες την κορυφή των trends στο YouTube, με το νέο της τραγούδι “Πάλι” και, λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου νέου δίσκου της που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, παρουσιάζει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές, περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις.

 

Και ενώ ήδη τα ευρωπαϊκά μέσα την παρουσιάζουν ως πρέσβειρα της ελληνικής και βαλκανικής σκηνής, μιας ιδιαίτερης διαδρομής που παντρεύει την παραδοσιακή μουσική με την pop, η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζει την περιοδεία της, με μια μουσική παράσταση που θα συζητηθεί.

 

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στο πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Μενάνδρεια 2021″ – 11ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς

που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

 

Η Μαρίνα στη νέα της παράσταση αναδεικνύει ένα μοντέλο μουσικής κοινωνικοποίησης καλώντας ανθρώπους από κάθε άκρη της γης να συμμετέχουν στην παρέα της. Για την Μαρίνα, η μουσική δεν έχει σύνορα. Είναι μια παγκόσμια διαχρονική γλώσσα, με την δύναμη να ενώνει ανθρώπους κάθε εθνικότητας και κάθε γενιάς.

«Είναι οι άνθρωποι –που έρχονται και φεύγουν- ο τρόπος που βρίσκονται μεταξύ τους, που επικοινωνούν και αυτά που αφήνουν πίσω».

 

Η Μαρίνα Σάττι είναι δύσκολο να καταταχθεί καλλιτεχνικά: Από την Λυρική Σκηνή μέχρι τα πανηγύρια στα υψίπεδα της Κρήτης, μπορεί να είναι ταυτόχρονα και pop και ethnic και mainstream, όπως μπορεί με την ίδια άνεση να είναι και λυρική και urban και παραδοσιακή.

 

Στη σκηνή την πλαισιώνει μια εξαιρετική μπάντα, δημιουργώντας ένα σύγχρονο μουσικό “πανηγύρι” με μουσικές του κόσμου και με τη μοναδικά χαρακτηριστική αισθητική της, τις πολυφωνικές αλχημείες και τις απροσδόκητες ενορχηστρώσεις της. Τραγούδια από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, με βασικό άξονα τους ήχους της παράδοσης, εντάσσονται στο σήμερα, παρασύροντας το κοινό στην απόλυτη μουσική εμπειρία.

 

Γκάιντα και beats. Νταούλια και πειραγμένες φωνές.

Ένα πολυμορφικό, ολοζώντανο νταβαντούρι. Μια πανδαισία ήχων, μια ξεχωριστή συνάντηση όπου το σύγχρονο συναντάει το παραδοσιακό και όλα μαζί βρίσκουν τον χώρο να υπάρξουν και να εκφραστούν μέσα από την πιο άμεση γλώσσα: τη μουσική.

 

Μια σύγχρονη μουσική γιορτή γεμάτη συναισθήματα.

Πλούσια, ειλικρινής, θεαματική με έντονα χρώματα και δυνατές αισθήσεις!

 

INFO:

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΠΑΡΚΟ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ – ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ

 

“ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2021″

11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

 

Ώρα έναρξης : 20:00

 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

 

Η είσοδος γίνεται ΜΟΝΟ με τηλεφωνικές κρατήσεις από 9/8 ώρες 09:00 – 14:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή), στο τηλέφωνο 213 2007204

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει κράτηση έως δύο άτομα

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

 

Μαρίνα Σάττι – φωνή

Eρασμία Mαρκίδη | Έλενα Παπαδημητρίου – φωνή

Kωνσταντίνος Φόρτσας – πνευστά | Σωτήρης Nτούβας – τύμπανα

Nικόλας Γουάστορ – πλήκτρα

 

Jacopo Fokas – Hχοληψία / FOH

Mortria – φωτογραφία

 

Our mailing address is:

Prospero

Αrhelaou 4

Athens 11635

Greece

 

 

Επικοινωνία για την Prospero:

 

Ελένη Γιαννοπούλου email: giannopoulou@prospero.com.gr

Ιωάννα Μπρατσολιά email: ioanna@prospero.com.gr

 

 

 

 

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός