Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η live performance του Ανδρέα Κατερινόπουλου με τίτλο «Τα Πουλιά Ανήκουν στον Ουρανό» την ημέρα της Πρωτομαγιάς στη μουσική σκηνή του six d.o.g.s.

Το kallitexnes.gr παραβρέθηκε στην live performance του Ανδρέα Κατερινόπουλου με τίτλο «Τα Πουλιά Ανήκουν στον Ουρανό» την ημέρα της Πρωτομαγιάς στη μουσική σκηνή του six d.o.g.s. Ακούστηκαν στο πρώτο μέρος, αρχικά η σύνθεση “NOCTURNE 2“, όπου πρόκειται για ένα ρομαντικό νυχτερινό, η σύνθεση “A BETTER LIFE“, το soundtrack της ταινίας μικρού μήκους “Gerasimos“, τα δυο μέρη της σύνθεσης “OJOS VERDES“, η σύνθεση “The Rain“, καθώς και οι 6 συνθέσεις διατήρησαν τον ίδιο κινηματογραφικό χαρακτήρα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την κινηματογραφική σουίτα “No 1“, στην συνέχεια ακούστηκε η σύνθεση “Τα Πουλιά Ανήκουν στον Ουρανό” και ένα νυχτερινό ζεϊμπέκικο. Ξεχωριστή θέση αποτέλεσαν στο πρόγραμμα, το ποίημα του Federico Garthia Lorca «Κλάψε κιθάρα μου» σε στίχους Λίνας Δημοπούλου, που απέδωσε ο ίδιος ο Ανδρέας Κατερινόπουλος και το ποίημα του Κ. Π. Καβάφη Darkness & Shadows” από τα “Κρυμμένα ποιήματα” σε απαγγελία και ερμηνεία Δώρας Σαμψώνα.

Οι μουσικοί που συμμετείχαν στην παράσταση ήταν: ο Ανδρέας Κατερινόπουλος στο πιάνο, η Φωτεινή Γεροπούλου στο βιολί, ο Vaghinak Galoyan στο τσέλο, ο Απόστολος Λαμπρόπουλος στο μπουζούκι-μαντολίνο, Ευγένιος Ζαρκάδας στη κιθάρα και ο Γεώργιος Λαμπράκης στα κρουστά, ενώ ερμήνευσε η ηθοποιός Δώρα Σαμψώνα.

Φωτογραφίες: George Marinakis – Γιώργος Μαρινάκης