Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Hotel Ερμού.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ως τις 15 Δεκεμβρίου.

ΗΕλεωνόρα Ζουγανέλη κατάφερε και φέτος να κάνει ένα πρόγραμμα, που αγαπήθηκε και συζητιέται πολύ! Για πρώτη φορά στο Hotel Ερμού, σε έναν χώρο που της ταιριάζει και του ταιριάζει, ετοίμασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, αλλά και την καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή. Με άνεση μας παρασύρει και απολαμβάνουμε όλες τις εσωτερικές και δυνατές ερμηνευτικά στιγμές της, αλλά και τις έξω καρδιά και απόλυτα ψυχαγωγικές και διασκεδαστικές.

eleonora-3-marilenaphotography-ss Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, οπού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγουδάει όλα όσα δικά της έχουμε αγαπήσει, καινούργια και παλαιότερα, όλα όσα άλλων έχει αγαπήσει εκείνη και όλα όσα φέρνουν τελικά μαζί την παρέα «ενοίκων» κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο μοναδικό για τις καλύτερες βραδιές Hotel Ερμού.

Δυναμισμός, συναίσθημα, συγκίνηση, χιούμορ, χορός σε συνδυασμό με την εξαιρετική της ερμηνεία και το πάθος της επί σκηνής, είναι κάποια από αυτά τα στοιχεία που ο κόσμος αγαπάει και όπως συμβαίνει πάντα, έρχεται και γίνεται ένα με την Ελεωνόρα.

Συμπράττει μαζί της και ο ταλαντούχος Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Οι δυο τους, πιάνο και φωνή, μας χαρίζουν μερικές από τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές της βραδιάς.

dsc_0085Μαζί της επί σκηνής και σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί:

Μιχάλης Καπηλίδης-ντραμς
Δημήτρης  Μπαρμπαγάλας-ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Πασσαλίδης-μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα
Βασίλης Νησόπουλος-μπάσο
Peter Macrae Jaques-πνευστά και
Ντίνος Χατζηιορδάνου-ακορντεόν.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.
Σχεδιασμός φώτων: Περικλής Μαθιέλλης
screenshot_3Ερμού 152.
Ώρα έναρξης: 11:00 μ.μ.
Τηλ. επικοινωνίας και κρατήσεων: 210.3463003

screenshot_2Χορηγοί επικοινωνίας:
screenshot_4
41

eleonora-2-marilenaphotography-ss

eleonora-hotel-ermou-sk