Εντυπωσιακή η συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στην Τεχνόπολη στο Γκάζι!

Συντρόφευσε πλήθος κόσμου με τα τραγούδια της στις συναυλίες που έδωσε ανά την Ελλάδα και την Κύπρο αυτό το καλοκαίρι, κάνοντας παράλληλα μια στάση προχθές το βράδυ στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων για να αφήσει μια γεύση από τις «Νύχτες καλοκαιριού» της στο αθηναϊκό κοινό.

Μια νύχτα καλοκαιριού από αυτές που μόνο η καθηλωτική Ελεωνόρα Ζουγανέλη μπορεί να χαρίσει στους θαυμαστές της, πλημμυρισμένη από πάθος, ένταση και έρωτα σε κάθε νότα των τραγουδιών της. Επί τρεις ώρες, η ζεστή και ιδιαίτερη χροιά της χαρισματικής ερμηνεύτριας, καθώς και το αστείρευτο κέφι της παρέσυραν τους θαυμαστές της σε ένα μεθυστικό μουσικό ταξίδι με σταθμούς σε κάθε δυνατό συναίσθημα που βρίσκει χώρο στην ζωή των ανθρώπων.

Μια μικρή ιδέα του τι σημαίνει «Νύχτες καλοκαιριού» της ταλαντούχας Ελεωνόρας Ζουγανέλη, μπορεί κανείς να πάρει στα παρακάτω βίντεο.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου: Κύπρος, Λεμεσός, Κούριο Αμφιθέατρο
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου: Κύπρος, Λάρνακα, Πατίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας

Και για να είναι όλα όπως πρέπει και όπως είχε ονειρευτεί αυτές τις νύχτες έχει στο πλευρό της εκλεκτούς συνεργάτες. Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν-κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης-ντραμς, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας-ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης-τρομπέτα, πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης-μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα, Βασίλης Νησόπουλος– μπάσο και Ντίνος Χατζηιορδάνου-ακορντεόν.