Η Φωτεινή Δάρρα στο κατάμεστο θέατρο «Απόλλων» στη μαγευτική Ερμούπολη στη Σύρο.

Δυο βραδιές γεμάτες συγκίνηση χάρισε η Φωτεινή Δάρρα στο κατάμεστο θέατρο «Απόλλων» στη μαγευτική Ερμούπολη στη Σύρο! Γλυκιά και δυναμική, σ’ ένα σκηνικό που θύμιζε Βενετσιάνικη ταινία και σε ένα μοναδικό θέατρο, πιστό αντίγραφο της Σκάλας του Μιλάνου, η Φωτεινή κατέκτησε- και δικαίως- την αγάπη του κοινού, που χειροκροτούσε ακατάπαυστα σ’όλη την διάρκεια της συναυλίας!

Σε ένα δίωρο πρόγραμμα ερμήνευσε τραγούδια ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, πορτογαλέζικα και ιταλικά δίνοντας ένα μοναδικό ρεσιτάλ ψυχής. Δεν έλειπαν τα τραγούδια της αξέχαστης Τζένης Βάνου και της μοναδικής Εντίθ Πιάφ, δυο προσωπικοτήτων με συναφή καριέρα και παράλληλους βίους.

«Είμαι ευτυχισμένη που απόψε εκπληρώνω ένα από τα όνειρά μου, να βρεθώ στη σκηνή αυτού του ιστορικού θεάτρου στην πανέμορφη Σύρο» είπε η ερμηνεύτρια στην έναρξη των συναυλιών της. Στο τέλος ευχαρίστησε τους Συριανούς για τη φιλοξενία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα των δύο sold out συναυλιών θα διατεθούν στο Νοσοκομείο Σύρου.

Θερμό χειροκρότημα δέχτηκε η εξαιρετική ορχήστρα που τη συνόδευσε και η μελωδική ενορχήστρωση του Γιώργου Παπαχριστούδη!

Τις παραστάσεις παρακολούθησαν ο Ορθόδοξος και ο Καθολικός Μητροπολίτης Σύρου.

Η Φωτεινή Δάρρα μαζί με τους μουσικούς της ετοιμάζουν τα καλοκαιρινά μουσικά τους ταξίδια στα νησιά και την υπόλοιπη Ελλάδα, έχοντας ήδη μαγέψει την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Σύρο!

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος Παπαχριστούδης: πιάνο και ενορχήστρωση
Απόστολος Καλογιάννης: Τρομπέτα
Γιάννης Αρβανιτάκης: Τρομπόνι
Βαγγέλης Μαχαίρας: Μπουζούκι
Τεο Λαζάρου: Μπάσο
Άκης Γαβαλάς: Ντραμς
Αντώνης Γερογιάννης: Κρουστά

Συμμετέχει η Αγγελική Κουτελέκου

Ήχος: Γιάννης Κολεβέντης 
Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος
screenshot_5iwiLL PublicRelations
Μαίρη Βιντιάδου

Παρακολουθήστε απόσπασμα στο youtube:

screenshot_6