Η Ηλιάννα Ζέρβα, αποτελεί αναμφισβήτητα, το νέο ελπιδοφόρο αίμα του πενταγράμμου. Από στόφα καλλιτεχνική, και με έμφυτο το ταλέντο στο τραγούδι και τη μουσική, μία πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, με μοναδική λαϊκή χροιά, που έλειπε, από τη μουσική σκηνή. Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με τη G Music, με το «Βρες καμία άλλη», σε στίχους Γιάννη Μαλλιά και μουσική Ιορδάνη Παύλου, η Ηλιάννα Ζέρβα, συνεχίζει δυναμικά,τη μουσική «Επανάστασή» της.

Ξεφύλλισέ μας, το άλμπουμ της ζωής σου;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα, στην Αθήνα. Κατάγομαι, από οικογένεια μουσικών. Οι γονείς μου, ήταν επαγγελματίες, καλλιτέχνες. Η μητέρα μου τραγουδίστρια και ο πατέρας μου μουσικός. Μέχρι ο παππούς και η γιαγιά, τραγουδούσαν. Η γιαγιά νησιώτικα και ο παππούς ρεμπέτικα. Μεγαλωμένη λοιπόν, σε μια οικογένεια, που κατά κύριο λόγο, το πρώτο θέμα, ήταν η μουσική. Σε ηλικία 21 ετών, έφυγα για επαγγελματικούς λόγους στην Γερμανία, όπου και εκεί ξεκίνησα, να τραγουδάω, σε ελληνικά μαγαζιά. Εκεί, μου δόθηκε η ευκαιρία και ασχολήθηκα, με αυτό που πραγματικά, αγαπώ! Και κάπως έτσι, ξεκινάει το άλμπουμ της ζωής μου …

Ποιο είναι το Α και το Ω σου;

Είναι η λέξη αγαπώ, που ξεκινάει από το Α και τελειώνει σε Ω!

Vangelis Petalias Pictures

Vangelis Petalias Pictures

Ενώ σε διεκδικούσαν πολλές, δισκογραφικές εταιρίες, τι σε έκανε να πεις το ναι, στη G Music;

Από την  πρώτη στιγμή, που πήγα στην εταιρία, οι άνθρωποι και το κλίμα μου ενέπνευσαν, απόλυτη εμπιστοσύνη και δέχθηκα, πολύ ωραία ενέργεια. Με έκαναν και ένιωσα σαν το σπίτι μου!!!! Για αυτό και είπα το «Ναι» !!!

Ποια ήταν τα πρώτα συναισθήματα, όταν άκουσες το νέο του τραγούδι «Βρες Καμία Άλλη»;

Από την πρώτη στιγμή, που άκουσα το καινούργιο μου τραγούδι, «ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ», αμέσως μου έκανε το κλικ! Και με σύμφωνους, την εταιρία μου, προχωρήσαμε, κατευθείαν στην ηχογράφηση του, και  χωρίς δεύτερη σκέψη, το υλοποιήσαμε…!!!Μας άρεσε από την πρώτη στιγμή, και ευχόμαστε να το αγαπήσετε!!!

Vangelis Petalias Pictures

Vangelis Petalias Pictures

Τελικά έκανες την «Επανάστασή» σου, σε όλα τα επίπεδα;

Σε όλα τα επίπεδα όχι!!! Η επανάσταση μου έχει αρχίσει, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα !!! Και μίας και αναφέρθηκες στο «Η επανάστασή μου», είναι το πρώτο μου τραγούδι, που το λατρεύω, και έχει την υπογραφή, του σπουδαίου Βασίλη Δήμα.

Ποια ερεθίσματα, σε οδήγησαν στο τραγούδι;

Τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα, που έλαβα, ήταν από την μητέρα μου… Θυμάμαι από παιδί, να τραγουδάει κι εγώ καθόμουν και τη χάζευα. Εκείνη, επέλεξε την οικογένεια, έναντι μιας μεγάλης καριέρας και μεγαλώνοντας, αναρωτιόμουν, τι θα είχε γίνει, εάν είχε επιλέξει, την καριέρα. Ο πόθος και το μεράκι που είχε, για το τραγούδι, που εν μέρη, θυσίασε για εμένα, με επηρέασε, σε μεγάλο βαθμό, και έτσι, και εγώ, με τη σειρά μου, ακολούθησα αυτό..

Ποιος άνθρωπος, παίζει το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή σου;

Η μητέρα μου, παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στη ζωή μου.

Ποιες είναι οι δυσκολίες, που έχει να αντιμετωπίσει, ένας νέος καλλιτέχνης.

Υπάρχει, πληθώρα καλλιτεχνών. Η εποχή έχει αλλάξει, δεν είναι, όπως κάποτε, που υπήρχε, μεγαλύτερη αξιοκρατία. Επίσης, η μουσική βιομηχανία είχε μεγαλύτερο εργασιακό χρόνο και χώρο, κάτι που τα τελευταία χρόνια, έχει αλλάξει ουσιαστικά! Και για αυτό, ίσως έχουν γίνει μεγαλύτερες, οι δυσκολίες και οι πιέσεις για έναν νέο καλλιτέχνη.

Vangelis Petalias Pictures

Vangelis Petalias Pictures

Πώς και δεν έχει δηλώσει συμμετοχή μέχρι σήμερα, σε κάποιο τάλεντ σόου;

Δεν είναι κάτι που έχω σκεφτεί, και ούτε ποτέ, απασχόλησε το μυαλό μου.

Πώς αισθάνεσαι που ο γνωστός ηθοποιός, Ιάσονας Παπαματθαίου, δέχτηκε με τη μία να πρωταγωνιστήσει στο νέο σου βιντεοκλίπ;

Αισθάνθηκα πολύ όμορφα, διότι δέχθηκε να είναι δίπλα μου, αυτός ο καταξιωμένος και ταλαντούχος ηθοποιός !! Περάσαμε τέλεια στο γύρισμα, είναι μοναδικός άνθρωπος, με πολύ χιούμορ, να βοηθήσει, να με κάνει να νιώσω άνετα, να γίνω και εγώ για λίγο ηθοποιός, είχαμε την τέλεια χημεία. Τον ευχαριστώ.

Τι είναι για σένα το τραγούδι και η μουσική;

Το τραγούδι και η μουσική, είναι τα πάντα !Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου, χωρίς να τραγουδάω .Για εμένα το τραγούδι, αποτελεί εσωτερική ανάγκη και έκφραση συναισθημάτων!!

Που ονειρεύεσαι να φτάσεις καλλιτεχνικά;

Ονειρεύομαι, να φτάσω σε ένα υψηλό επαγγελματικό επίπεδο καλλιτεχνικά, για να μπορέσω και να μου δοθεί η ευκαιρία, να κάνω συνεργασίες, με καλλιτέχνες, που θαυμάζω!

Vangelis Petalias Pictures

Vangelis Petalias Pictures

Αν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν τώρα τρεις ευχές σου, ποιες θα ήταν αυτές;

Υγεία, αγάπη, και επαγγελματική καταξίωση.

Σύστησέ μας με 5 λέξεις τον χαρακτήρα της Ηλιάννας;

Ειλικρινής, έντιμη, καλοσυνάτη, αισιόδοξη και δίκαιη.

Για να φτάσεις στο σημείο, να ξεστομίσεις, το «Βρες καμία άλλη», πρέπει να;

Να μου έχει τελειώσει !!

 

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός