Τα τραγούδια που μας ταξίδεψαν στη συναυλία της.

Ηδιαχρονική ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου, παρέα με τους φίλους της Πίτσα Παπαδοπούλου, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Γιάννη Νικολάου, Πένυ Ξενάκη και Πένυ Μπαλτατζή, βρέθηκε κάτω στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Βεάκειο θέατρο, για να καλωσορίσει το φθινόπωρο με μια μεγάλη συναυλία, έχοντας στην συντροφιά της τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία.

Με την σύμπραξη της Φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά, των Συνόλων του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά, που απαρτίζονται από 30 κιθάρες, του Φωνητικού Συνόλου «Libro C’oro», της Μαθητικής Ορχήστρας Εγχόρδων και της Λαϊκής Ορχήστρας «Αρμονία», που απαρτίζεται από 10 μπουζούκια, καθώς και του συγκροτήματος «Ήχοι απ’το λιμάνι», η Λένα Αλκαίου χάρισε στο κοινό της αξιομνημόνευτες μουσικές στιγμές.

Την συναυλία παρουσίασε ο επιτυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας, ενώ η γνωστή κι αγαπημένη ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα διάνθισε την εκδήλωση με την παρουσία της και τις φωνητικές της δυνατότητες.

Την βραδιά τίμησε επίσης με την παρουσία του ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο οποίος και βραβεύτηκε από τον Δήμο Πειραιά για την προσφορά του στην τέχνη.

Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την μεγάλη συναυλία της Λένας Αλκαίου μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στα παρακάτω βίντεο.