Μια όμορφη βραδιά με τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη στο «The Blinders». Μαζί του ο Δημήτρης Κοντονής.

Γράφει η Mαρία Αγγέλου

Το «The Blinders» δεν είναι το συνηθισμένο συνοικιακό ρόκ μπάρ με την προκαθορισμένη αισθητική ενός τέτοιου μαγαζιού. Είναι ένας όμορφος χώρος με δεσπόζουσα διακόσμηση, που τον ξεχωρίζει από άλλα μαγαζιά του είδους του, καθώς επίσης κι ένας χώρος που διαφέρει τόσο από άποψη ποικιλίας και εξυπηρέτησης, όσο και από άποψη ατμόσφαιρας. Καίριο ρόλο στην ατμοσφαιρική διάθεση παίζει και το γεγονός ότι το «The Blinders» αποτελεί ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους μουσικούς που θέλουν να μοιραστούν την έμπνευσή τους με τους θαμώνες.

Αυτό τον ατμοσφαιρικό χώρο επέλεξε και ο χαρισματικός μουσικός και τραγουδιστής Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης για να ομορφύνει την βραδιά μας με το πρόγραμμά του με τίτλο «happy chords, purple love», με τραγούδια που λατρεύει να ερμηνεύει, καθώς και δικά του τραγούδια που λατρεύουμε να ακούμε.

Με την μελωδική του φωνή και το ιδιαίτερα εκφραστικό του στυλ, παρέσυρε το κοινό του σε ένα ποιοτικό μουσικό ταξίδι, με στάσεις στα τραγούδια του που αγαπήσαμε, όπως «Το φόρεμα το θαλασσί», αλλά και σε μελωδίες που έμειναν αναλλοίωτες στο χρόνο και διαμόρφωσαν την ελληνική μουσική σκηνή, όπως το «Δεν είμαι άλλος» του Χρήστου Θηβαίου.

Περίοπτη θέση στο ρεπερτόριό του είχε, φυσικά, η νέα κυκλοφορία του ταλαντούχου ερμηνευτή με τίτλο «Το πανηγύρι», το οποίο βρήκε πρόσφορο έδαφος στις καρδιές του κοινού και έχει ήδη ξεχωρίσει για την μουσική του αρτιότητα και τον εμπνευσμένο του στίχο.

Δίπλα στον ταλαντούχο ερμηνευτή βρέθηκε ο Δημήτρης Κοντονής, ο οποίος απέδειξε τις μουσικές του ικανότητες, πλαισιώνοντας ιδανικά τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη στα φωνητικά και χρωματίζοντας με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία το κάθε κομμάτι με τους ήχους της κιθάρας του και της φυσαρμόνικας.

Η μουσική μετουσιώνει κάθε συναίσθημα σε μελωδία και έχοντας ως γνώμονα την μυσταγωγική δύναμη των τραγουδιών, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης εγκαινίασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αρχή του καλοκαιριού, καταθέτοντας την δική του μουσική πρόταση με το live του, που κινήθηκε στο γνώριμο και εξεζητημένο προσωπικό του ύφος.

Το kallitexnes.gr του εύχεται μια εμπνευσμένη μουσική συνέχεια στα καλλιτεχνικά του βήματα, με την προσδοκία να μας χαρίζει πάντοτε ανάλογες, αναλλοίωτα χαραγμένες στιγμές μουσικής ευδαιμονίας.

Με την μελωδική του φωνή και το ιδιαίτερα εκφραστικό του στυλ, παρέσυρε το κοινό του σε ένα ποιοτικό μουσικό ταξίδι, με στάσεις στα τραγούδια του που αγαπήσαμε, αλλά και σε μελωδίες που έμειναν αναλλοίωτες στο χρόνο και διαμόρφωσαν την ελληνική μουσική σκηνή.

thallasoxoris_488x330-velvet130gr_10filla