Μιχάλης Ρακιντζής και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από Παρασκευή 14 Νοεμβρίου για μια νέα σειρά εμφανίσεων, με ένα εντελώς νέο πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Οι δύο κορυφαίοι δημιουργοί της ποπ θα εμφανίζονται κάθε Παρασκευή, δημιουργώντας το απόλυτο anti-aging μουσικό πάρτι, με όχημα τις δεκάδες επιτυχίες τους που ξεκινούν από τη δεκαετία του 80 και φτάνουν στην εποχή μας.

Ένα ακατάπαυστο σερί από χιλιοτραγουδισμένα κομμάτια, που έχουν σημαδέψει τις ζωές όλων μας. Τραγούδια που μπήκαν στις κασέτες και στα πικάπ της εφηβείας μας, κομμάτια που έρχονται από το soundtrack της ζωής μας.

Μαζί με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και η υπερταλαντούχα νέα τραγουδίστρια Δάφνη Νικολάου, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια τα οποία λατρέψαμε με τη φωνή της Αλέξιας, της Άντζελας Δημητρίου, της Μαντούς, της Πωλίνας και άλλων αγαπημένων ερμηνευτριών, καθώς και ξένες επιτυχίες των 90s.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία:Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ώρα έναρξης:23:00

Καλλιτέχνης:Μιχάλης Ρακιντζής, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος

Χώρος:Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21

Συμμετέχουν:Δάφνη Νικολάου

Σημεία Προπώλησης:more.com

Τιμή εισιτηρίου:10 ευρώ (bar), 30 ευρώ (τραπέζι)

Πληροφορίες Χώρου:Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21 & Τηλ: 21 0931 5600

 

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός