Μίμης Πλέσσας
«Μια θάλασσα τραγούδια»
Πάτρα
Ρωμαϊκό Ωδείο.
Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:00.
37ο Φεστιβάλ Πάτρας 2018.

Μια καθάρια και άμεση προσέγγιση των πιο αγαπημένων τραγουδιών του επιχειρεί ο ίδιος ο δημιουργός τους, Μίμης Πλέσσας στη συναυλία «Μια θάλασσα τραγούδια», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, με τη συμβολή δυο χαρισματικών ερμηνευτών, της Klaudia Delmer και του Παναγιώτη Πετράκη. Σε φιλική συμμετοχή μαζί τους η χορωδία Cantelena-Χορωδία Πάτρας, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Παπαδοπούλου-Αραβαντινού.

Συνθέτοντας τα τραγούδια του αποκλειστικά σε πιάνο, παρουσιάζει ένα σχήμα λιτό για να αποδομήσει τις καλύτερες στιγμές του στα «εξ ως συνετέθησαν» και να δώσει το λόγο στην απλότητα της πρώτης του έμπνευσης.

mimhs-plessasΣτη συναυλία ξανά ζωντανεύουν οι στιγμές όπου γεννήθηκαν λατρεμένα τραγούδια, όπως «Θα πιω απόψε το φεγγάρι»,«Αμαρτία»,«Ποιός το ξέρει»,«Όλα δικά σου»,«Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες»,«Χίλιες βραδιές»,«Έκλαψα χτες»,«Άναψε καινούριο μου φεγγάρι»,«Τι σου ‘κανα και πίνεις» και πολλά άλλα.

Η κορύφωση της συναυλίας θα είναι η παρουσίαση των ολοκαίνουργιων ανέκδοτων τραγουδιών, γραμμένων από τον Μίμη Πλέσσα για την Klaudia Delmer μέσα στο 2017.

Ένα ταξίδι μουσικής με καράβι ένα πιάνο και πανιά δυο σπάνιες φωνές, με τη διάθεση να φανερωθεί ξανά αυτή η πρώτη συγκίνηση όταν ένα μεγάλο τραγούδι γεννιέται.

panagiwths-petrakhsΏρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:

€15,00-Γενική είσοδος
€12,00-Μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ, άνω των 65)
€12,00-Προπώληση

Προσφορά προπώλησης Viva
Τα 100 πρώτα εισιτήρια στην τιμή των €10,00.

Προπώληση εισιτηρίων:
Viva
Dur
Γωνιά του Βιβλίου
Θέατρο «Λιθογραφείον»
Discover bookstore

Πληφοροφίες: 6977347098

Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης

screenshot_2
klaudia-delmer