Ο Αλέκος Ζαζόπουλος επιστρέφει στην δισκογραφία με το νεο του single που φέρει τον τιτλο «Παθος μου κρυφό», σε στίχους και μουσική του Παναγιώτη Λάλλη, σε μια παραγωγή η οποία ουσιαστικά ένωσε το Λονδίνο με την Αθήνα.

 

Πρόκειται για μια παραγωγή της PLP MUSIC UK σε συνεργασία με την Sonar Music Plus.

Το συγκεκριμένο τραγούδι, αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τις φωνητικές ικανότητες του Αλέκου Ζαζόπουλου, ο οποίος είναι ένας γνήσιος εκφραστής και συνεχιστής του λαϊκού τραγουδιού.

 

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος, σπούδασε στην Γεωπονική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης αλλά η αγάπη του για το τραγούδι, τον οδήγησε στο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική και να αφήσει τα φοιτητικά έδρανα.

 

Στην πολυετή καριέρα του έχει τραγουδήσει πολλές επιτυχίες, όπως «Στην υγειά της αχάριστης», «Που να βρω το κορίτσι», «Άμα θέλεις εσύ», ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης , ο Λευτέρης Πανταζής, η Πέγκυ Ζήνα, ο Αντώνης Βαρδής, ο Χρήστος Δάντης.

 

Το «Πάθος μου κρυφό» κυκλοφορεί από τη Sonar Music Plus.

 

Δείτε το video παρακάτω:

 

Αλέκος Ζαζόπουλος – Πάθος Μου Κρυφό – Official Music Video – YouTube

 

 

Αλέκος Ζαζόπουλος – Πάθος Μου Κρυφό – Official Music Video

 

 

 

 

 

 

 

Credits

 

Τίτλος: «Πάθος μου κρυφό»

Ερμηνεία: Αλεκος Ζαζόπουλος

Μουσική-Στίχοι: Παναγιώτης Λάλης

Παραγωγή: PLP MUSIC UK

Δισκογραφική εταιρεία: Sonar Music

 

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός