Κερδίστε διπλές προσκλήσεις, κάνοντας κλικ στην ένδειξη '+'

Μάκης Δημάκης, Αντύπας,
Βασίλης Δήμας, Ραλλία Χρηστίδου.
«Βοτανικός».

Ο«Βοτανικός» και ο Μάκης Δημάκης υποδέχονται στο πιο ανεβαστικό σχήμα του φετινού χειμώνα τον Αντύπα, τον Βασίλη Δήμα και την Ραλλία Χρηστίδου. Ο Μάκης Δημάκης έχοντας βάλει την σφραγίδα του στην νυχτερινή Αθήνα με τρόπο μοναδικό, μας υποδέχεται στον αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού για 3η συνεχόμενη χρονιά. Οι επιτυχίες του, αλλά και η αύρα του επί σκηνής υπογράφουν τον όρο «διασκέδαση» για μια ακόμη σεζόν.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Αντύπα στον «Βοτανικό» είναι το μεγάλο γεγονός της νυχτερινής Αθήνας. Ο αγαπημένος Αντύπας, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει, με τις αμέτρητες διαχρονικές του επιτυχίες θα αφήσει το δικό του στίγμα ξανά στον «Βοτανικό».

Ο Βασίλης Δήμας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της νέας γενιάς. Αδιαμφισβήτητα η μεγάλη του επιτυχία οφείλεται, τόσο στην ερμηνεία και το live του, όσο και στις δημιουργίες των πολλών τεράστιων επιτυχιών, γνωρίζοντας ραδιοφωνικές πρωτιές και περίσσια αγάπη από το κοινό, το οποίο τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του βήμα.

Η Ραλλία Χρηστίδου με την μαγευτική της φωνή, την καθηλωτική σκηνική της παρουσία και την τελευταία της επιτυχία «Αυτό είναι το Θέμα» να έχει κατακτήσει το ραδιοφωνικό airplay, είναι έτοιμη να μαγέψει το κοινό του «Βοτανικού».

46789489_1893620640734249_3989114763522080768_nΣυμμετέχουν: Ιουλία Καλλιμάνη, Μαρία Κίου, Χριστίνα Ζιώγα, Barrice.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον «Βοτανικό».

 Κρατήσεις: 2103473835
«Βοτανικός»: https://votanikos.gr/
E-mail: info@votanikos.gr

«Βοτανικός».
Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση.
Τηλ. κρατήσεων: 210 3473835 & 6978000087
www.votanikos.gr
www.votanikos.gr/votanikos-dimakis-online-kratisi

Facebookhttps://www.facebook.com/VotanikosOfficial
Instagramhttps://www.instagram.com/votanikos_
Official YouTubeChannelhttps://www.youtube.com/user/botanikoslive
Google+https://plus.google.com/u/0/+VotanikosGr

screenshot_2