Το μουσικό & γευστικό ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου !! συνεχίζεται κάθε Δευτέρα στο El Convento Del Arte

Κάθε Δευτέρα και μια στάση στις γειτονιές του κόσμου, συνδυάζοντας ένα μουσικό και γευστικό ταξίδι, ήταν η ιδέα του σεναριογράφου/σκηνοθέτη Πάνου Αμαραντίδη και ο ατμοσφαιρικός χώρος του El Convento Del Arte φάνταζε ιδανικός.

Το μουσικό και γευστικό ταξίδι, ξεκίνησε στις χώρες της Ευρώπης, στην Ιταλία με τον Μέμο Μπεγνή, στην Ισπανία με τον Παναγιώτη Πετράκη, στην Γαλλία με την Μαριέλλα Σαββίδου και περνώντας τον Ατλαντικό έφθασε στην Αμερική με την Σία Κοσκινά. Αλλά φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό, για το κοινό που καταχειροκροτούσε στο κατάμεστο El Convento Del Arte τους ηθοποιούς/ερμηνευτές και που ζητούσε κάθε φορά την επανάληψη των μουσικών και γευστικών στάσεων.

Ετσι «Όλες του κόσμου οι μουσικές» ενώ ξεκίνησαν για τις Δευτέρες Οκτωβρίου & Νοεμβρίου, συνεχίζονται τις Δευτέρες Δεκεμβρίου & Ιανουαρίου, επιστρέφοντας σε κάποιους προορισμούς και προσθέτοντας νέες χώρες απο τον χάρτη της Ευρώπης και όχι μόνο, σε μουσικές επιλογές του Πάνου Αμαραντίδη και ενορχηστρώσεις του μαέστρου Κωνσταντίνου Παγιάτη.

Ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας υπογράφει τις γεύσεις που συνδυάζονται με τις βραδιές και προσθέτει με τον δικό του τρόπο μια μοναδικότητα σε κάθε βραδιά, συνδυάζοντας και τις αντίστοιχες ετικέτες κρασιών της κάθε χώρας.

«Lasciatemi cantare» με τον Μέμο Μπεγνή Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 και Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, για ένα ταξίδι στις αισθήσεις, τα αρώματα και τις γεύσεις της Ιταλίας. Ερωτας, πάθος, πόνος, ζήλια, ψέμα, αλήθεια, χαρά, λύπη, πολιτικά μηνύματα, σεξουαλική απελευθέρωση, μάφια, οικογένεια, όλα τα συναισθήματα μέσα σε στίχους με υπέροχες μουσικές.

«El fuego de la Pasión» με τον Παναγιώτη Πετράκη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, κατ’εξαίρεση Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, γιατί το πάθος είναι τρόπος ζωής. Η τσιγγάνικη παράδοση της Ανδαλουσίας, οι δονήσεις των ισπανικών και λάτιν χορών και ο ερωτισμός της Ιβηρικής, θα αφυπνίσουν όλες τις αισθήσεις του κοινού, για να ζήσει μια πρωτόγνωρη, δυναμική, εκφραστική και αισθησιακή εμπειρία.

Χριστούγεννα με την Σία Κοσκινά και την μουσική παράσταση «Τhe American dream» την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου. Αυτό το βράδυ θα διακτινυστούμε  στη Χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη, εκεί που η λάμψη και η μαγική χρυσόσκονη κάνουν τα όνειρα αληθινά και θα απολαύσουμε όλα τα είδη της Αμερικάνικης μουσικής. Με υπέροχη διάθεση και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, θα ξεφύγουμε νοερά για να ζήσουμε το όνειρο και την μαγεία των Χριστουγέννων. Η μουσική παράσταση «The American dream» θα επαναληφθεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου με την Νέα χρονιά να έχει γεμίσει ελπίδες το μυαλό και την καρδιά μας, όπου θα απολαύσουμε αγαπημένα ακούσματα απο Musical, Jazz, Country και Soul ρυθμούς.

Σε κάθε μουσική παράσταση αγαπημένοι ερμηνευτές και ηθοποιοί συντροφεύουν τους «ξεναγούς» στο μουσικό τους ταξίδι στην κάθε χώρα, εκπλήσσοντας ευχάριστα το κοινό του

panos-amarantidisΣυντελεστές:

Μουσική παράσταση: «Lasciatemi cantare»- Στάση Ιταλία
Ερμηνεία: Μέμος Μπεγνής
Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 και Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

______________________________

Μουσική παράσταση: «El fuego de la Pasión»- Στάση Ισπανία
Ερμηνεία: Παναγιώτης Πετράκης
Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, κατ’εξαίρεση Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

______________________________

Μουσική παράσταση: «The American dream»- Στάση Αμερική
Ερμηνεία: Σία Κοσκινά
Χριστούγεννα Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Σκηνοθεσία – Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης
Μαέστρος/Ενορχηστρωτής: Κωνσταντίνος Παγιάτης

Πού:

El Convento Del Arte

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Παράσταση: «Όλες του κόσμου οι μουσικές»

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ωρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:15 για ποτό και φαγητό

ΠληροφορίεςΚρατήσεις: El Convento Del Arte – τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.grweb address: http://www.elconvento.gr/

Είσοδος: 12 euro

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

Ευχαριστούμε την κυρία Αλίκη Δανάλη για την επικοινωνία και την προβολή των παραστάσεων

Ευχαριστούμε τους Χορηγούς Επικοινωνίας του EL CONVENTO DEL ARTE

GALAXY 92 FM http://www.galaxy92.grΜΕΝΤΑ 88 http://www.menta88.gr
STREETRADIO www.streetradio.gr, SINWEBRADIO www.sinwebradio.com, M-WORD RADIO http://m-wordradio.gr, STEKIRADIO www.stekiradio.gr, ZOUGLA www.zougla.gr, GOVASTILETO www.govastileto.gr, ENTER-TV www.entertv.gr , COSMOPOLITI www.cosmopoliti.gr, E-LA-THEATRO  http://www.e-la-theatro.gr,  MUSIC CORNER http://www.musiccorner.gr, ARTHARBOUR http://www.artharbour.grTHEATRIKA PROGRAMMATA www.theatrikaprogrammata.gr, ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ www.theatromania.gr, MR GREEN http://www.mr-green.gr, TEXNIS SERGIANI http://www.metadeftero.gr,  SIGMAMEDIA www.sigmamedia.com.gr, ORA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ http://www.orathessaloniki.gr, EIRINIKA http://www.eirinika.gr, JAZZBLUESROCK http://www.jazzbluesrock.gr,   ARTISTBOOK www.artistbook.gr, GREEKAFFAIR www.greekaffair.gr,  KALLITEXNES www.kallitexnes.gr,  DIASKEDASI.INFO www.diaskedasi.info, ALL4FUN www.all4fun.gr, POLISPRESS www.polispress.gr, FRESHART24 www.freshart24.gr, ARTANDPRESS http://artandpress.gr,  PASSIONTHEATER passiontheater.gr, WEBMUSIC www.webmusic.gr, KOITA MAGAZINE http://koitamagazine.gr , ΚΑΒΑ ΤΕΧΝΗΣ http://kava-texnis.gr,  Gpop  http://gpop.gr, KALITHEASI www.kalitheasi.gr, ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ  www.sinapantima.gr,  INDEPENDETNT www.independent.gr, NOIZY www.noizy.gr, , VRESTA OLA https://vresta.grROCKANDROLL www.rockandroll.gr,   NYXTOSCOPIO http://www.nyxtoscopio.gr/, SKYWALKER www.skywalker.gr
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

24989611_1977333578945319_102415007_n

24992427_1977333612278649_1432307688_n

25188139_1977333658945311_1469291239_n